به گزارش ایرنا، هوشنگ طالبی روز سه شنبه در آیین اختتامیه برگزاری هفته پژوهش و فناوری در سالن جلسات استانداری افزود: گستردگی مناسبی در استان اصفهان با حضور آموزش و پرورش و دانشگاهها را رقم زد.
وی بیان کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان و علوم پزشکی شرکتی در حمایت از پژوهشگران تشکیل دادند که مبلغی برای کمک به آنها در نظر گرفته است.
آموزش و پرورش به سمت پژوهش حرکت کرده است
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: طی ماههای اخیر آموزش و پرورش از صرف آموزش چرخشی به سمت پژوهش داشته است.
محمد اعتدادی یادآور شد: پس از اینکه وزارت آموزش و پرورش برگزیدگان خوارزمی را اعلام کرد پنج دانش آموز در سکو قرار گرفتند و رتبه اول به استان اصفهان رسید.
وی تصریح کرد: در بخش دانش آموزی جشنواره ملی پژوهشگران سه دانش آموز از شهرستان بویین و میاندشت و یک دانش آموز از خمینی شهر رتبه اول را کسب کردند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان خاطرنشان کرد: در زمینه اقدام پژوهی و معلم پژوهنده یکی از آموزگاران منطقه باغبهادران رتبه برتر را کسب کرد و سه دانش آموز در رتبه پژوهش رتبه برتر را کسب کردند.
در هفته پژوهش و فناوری ۲۶ برگزیده از ۱۳ سازمان مختلف انتخاب شدند، مینا اتابکی مقطع متوسطه دوم شاهین شهر، سنا فرح بخش مقطع ابتدایی اردستان و علی مختاری مقطع متوسطه اول نجف آباد از جمله برگزیدگان بخش دانش آموزان بودند.
در بخش طرحهای فناورانه برتر: حسین مظاهری طرح پایلوت پلنت واحد گندله سازی، مهدی لویی پور با طراحی، ساخت و تست یک دستگاه ROV برای آبهای عمیق و پیام سرائیان تحلیل CFD طراحی سازه، اویونیک و پیشران الکتریکی پرنده عمود پرواز و ساخت نمونه بودند.
پژوهشگران برتر: سالار فرامرزی، محمدعلی نادری در کارگروه علوم انسانی، محمد سراجی، کامران قائدی در کارگروه علوم پایه و احمد دانایی نیا و امید عودباشی در کارگروه هنر و معماری، نضال صراف زادگان، رویا کلیشادی و مریم مقیمیان کارگروه علوم پزشکی، محمد گلی و محمدرضا مصدقی کارگروه کشاورزی و دامپروری.
همچنین داوود طغرایی، حسین فرزانه فرد و احمدرضا قاسمی کارگروه فنی و مهندسی، نجمه احمدآبادی فراهانی، افشین جهانبازی و اردلان مظاهری پژوشگران برتر دستگاههای اجرایی بودند.
فناوران برتر: مهدی ترابیان(شرکت برق منطقهای استان)، مهدی حبیبی(دانشگاه اصفهان) و وحید غفاری نیا(دانشگاه صنعتی اصفهان).
نظر شما