مدیر شهرک صنعتی پارسیان با اعلام این خبر به خبرنگار ایرنا گفت: پیرو پیگیری اصحاب رسانه و مطبوعات خراسان رضوی از مشکلات این شهرک به ویژه در حوزه راه نامناسب و تصفیه خانه نیمه تمام آن که مشکلات زیادی برای واحدهای تولیدی به وجود آورده بود دادگستری استان برای حل این موضوع ورود کرد.
علی بختیاری افزود: شهرک صنعتی پارسیان، شهرکی خصوصی با سرمایهگذاری ۱۰۰ درصدی بخش خصوصی است و صاحبان واحدهای تولیدی در این شهرک از تسهیلات بانکی و کمکهای دولت بهره نگرفتهاند.
وی اضافه کرد: شهرک صنعتی پارسیان در ابتدا ناحیه صنعتی بود که به دلیل مشکل وقفی بودن اراضی و اسناد مرتبط با آن نتوانست مجوز شهرک صنعتی را از شرکت شهرکهای صنعتی استان دریافت کند.
مدیر شهرک صنعتی پارسیان گفت: علاوه بر این شهرک صنعتی پارسیان با مشکلات زیرساختی زیادی مواجه است از جمله این که شکل هندسی ورودی آن مشکل فنی دارد، جاده ورودی آن باریک، دوطرفه و ناایمن است و ۱۶ سرعت گیر در این جاده نصب شده که تردد را دچار مشکل میکند.
بختیاری افزود: تصفیه خانه این شهرک در سال ۱۳۸۹ با هزینه ۱۰ میلیارد ریال از محل منابع مالی بخش خصوصی ساخته شد اما پیمانکار در میانه راه فعالیت را متوقف و آن را رها کرد و پیگیریهای قضایی در این زمینه راه به جایی نبرد و این پروژه نیمه کاره باقی ماند.
وی اضافه کرد: با توجه به مشکلات مزبور که مشروح آن در اختیار دادگستری خراسان رضوی قرار گرفته است معاون قضایی دادگستری از نزدیک با مشکلات این شهرک آشنا شد و مقرر کرد در اسرع وقت نشستی با حضور شهردار و بخشدار مُلک آباد برگزار و طرح پیشنهادی برای اصلاح هندسی جاده ورودی به امان آباد بررسی شود و سپس در اختیار اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان قرار گیرد تا برای تصویب به شورای حمل و نقل و ترافیک استان برود.
او ادامه داد: معاون قضایی اداره کل دادگستری خراسان رضوی دستور اکید داد که مشکلات مربوط به راه امان آباد باید در مدت یک ماه حل و مسیر برای استفاده از صنعتگران بهسازی شود.
مدیر شهرک صنعتی پارسیان مشهد گفت: مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی نیز که در این بازدید حضور داشت، به شهرک صنعتی پارسیان مهلت ۹ ماهه داد تا با استفاده از تسهیلات بانکی نسبت به تکمیل عملیات اجرایی تصفیه خانه اقدام کند.
بختیاری افزود: از آنجا که تصویب شهرک صنعتی خصوصی پارسیان به شهرک صنعتی مصوب غیردولتی نیاز به مشکلات مربوط به اسناد داشت در این بازدید مقرر شد نقشه کل این شهرک به شرکت شهرکهای صنعتی استان ارسال شود تا بتواند مجوز لازم در این خصوص را دریافت کند.
وی با بیان این که ۲۵ واحد صنعتی در شهرک پارسیان فعال است و در صورت اجرای طرح توسعه آن ۷۳ واحد صنعتی دیگر نیز در آن فعال میشوند اظهار امیدواری کرد با ورود دادگستری به حل مشکلات مربوط به راه و تصفیه خانه، سه واحد تعطیل این شهرک دوباره فعالیت خود را از سرگیرند.
شهرک صنعتی پارسیان مشهور به امانآباد واقع در نزدیکی شهر مُلکآباد از توابع شهرستان مشهد است که کاملا خصوصی است. در سال ۱۳۷۲ مجوز راهاندازی ناحیه صنعتی برای پارسیان صادر شد و در سال ۱۳۹۶ از ناحیه صنعتی به شهرک صنعتی ارتقا یافت اما نتوانست مجوز کامل خود را برای کسب مجوز شهرک صنعتی غیردولتی به دست آورد.
خبرنگاران ستاد پایش تولید خراسان رضوی ۲۱ مردادماه امسال از شهرک صنعتی پارسیان بازدید و مشکلات آن را در اخبار و گزارشهای مختلف تشریح کردند که ورود دادگستری خراسان رضوی در نتیجه گزارشهای رسانهها از مشکلات این شهرک صنعتی است.
نظر شما