به گزارش ایرنا، آتش اشغالگریهای رژیم صهیونیستی و فتنه انگیزی ای این رژیم در منطقه که منجر به آوارگی و شهادت بسیاری از فلسطینیان شده، حالا دامان این رژیم را گرفته است، بطوری که گفته می شود، با انحلال پارلمان، به دنبال موج نارضایتیهای عمومی، رژیم صهیونیستی در مسیر بیثباتی قرار گرفته است.
«یاریو لوین» رییس پارلمان رژیم صهیونیستی بامداد چهارشنبه اعلام کرد که کنست (پارلمان) اسرائیل منحل و انتخابات زود هنگام در سرزمینهای اشغالی برگزار خواهد شد. او بدون ذکر جزییات گفت که انتخابات زودهنگام در سرزمینهای اشغالی ۲۳ مارس سال آینده(سوم فروردین ۱۴۰۰) برگزار میشود.
پارلمان رژیم صهیونیستی ۲۳ آذرماه ۹۸ به علت وجود اختلافات سیاسی به وجود آمده میان احزاب و ناتوانی رهبران در تشکیل کابینه، طرح انحلال کنست را تصویب کرده بود.
پیشتر برخی منابع گزارش داده بودند که گانتس موافقت اولیه خود را با تمدید دوره نخستوزیری نتانیاهو اعلام کرده است. گانتس می بایست نوامبر ۲۰۲۱ نخست وزیر بعدی رژیم صهیونیستی باشد.
انحلال پارلمان رژیم صهیونیستی در حالی رخ میدهد که منابع خبری بامداد دوشنبه اعلام کردند، حزب آبی سفید به ریاست «بنی گانتس» وزیر جنگ با حزب لیکود به ریاست «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای تمدید زمان بررسی و مهلت تصویب لایحه بودجه سالیانه توافق کردند.
اعتراضها به فساد افسارگسیخته نخست وزیر رژیم صهیونیستی
در ماههای گذشته سرزمینهای اشغالی شاهد اعتراضهای مردمی نسبت به ادامه حضور نخستوزیر رژیم صهیونیستی در قدرت با وجود داشتن پروندههای متعدد فساد بوده است؛ خبر فساد نتانیاهو موجی از اعتراضها را به دنبال داشته است؛ فسادهایی که به «پرونده ۱۰۰۰»، «۲۰۰۰»، «۳۰۰۰» و «۴۰۰۰» معروف شدهاند.
نتانیاهو در پرونده موسوم به ۱۰۰۰، متهم است که حدود ۳۰۰ هزار دلار رشوه به عنوان هدیه از سرمایه داران یهودی دریافت کرده است. در پرونده ۲۰۰۰ نیز نخست وزیر رژیم جعلی اسرائیل، متهم به زد و بند با «ارنون موزس» صاحب امتیاز روزنامه معروف «یدیعوت آحارونوت» رژیم صهیونیستی بوده تا پوششی مثبت از او و فعالیت هایش در این روزنامه داده شود و روزنامه خصوصی «اسرائیل هیوم» (اسرائیل امروز) یعنی رقیب یدیعوت آحارونوت از سوی دولت زیر فشار قرار گیرد.
پر سر و صداترین پرونده نتانیاهو اما به پرونده ۳۰۰۰ برمیگردد که مربوط به خرید سه زیر دریایی از آلمان است و در سال ۱۳۹۵ جنجال زیادی به راه انداخت و برخی نمایندگان کنست (پارلمان) و سیاستمداران اسرائیلی، نتانیاهو را زیر تیغ انتقادات شدید قرار دادند.
پرونده موسوم به ۴۰۰۰ نیز به مساله زد و بند نخست وزیر رژیم صهیونیستی با مالک شرکت بزک که خود صاحب امتیاز پایگاه خبری «واللا» است، باز میگردد که بر اساس گزارش دادستانی رژیم اسرائیل، وی در این پرونده متهم به فساد گسترده است.
نتانیاهو در این پرونده متهم است میلیونها دلار تسهیلات مالی در اختیار «شاؤول الویچ» مالک این شرکت قرار داده است تا پایگاه خبری واللا رسانه زیر نظر این شرکت از نخست وزیر و خانوادهاش حمایت رسانهای کند.
انتقادهای شدید مقامات صهیونیستی
اعتراضها و واکنشها نسبت به فساد و عملکرد نخست وزیر رژیم صهیونیستی تنها محدود و منحصر به مردمان سرزمینهای اشغالی نبوده که چه در دولتهای پیشین و چه حاضر رژیم هم انتقادهای شدیدی نسبت به او وجود داشته است.
«ایهود اولمرت» نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی چندی پیش با حمله به بنیامین نتانیاهو، گفت: نتانیاهو هیچ وقت قصد نداشته تا به وعدههایی که داده عمل کند و او فردی فریبکار و پر مدعا است. او اذعان کرد: دولت نتانیاهو به صرف اینکه تشکیل شد، وجود نداشته است. نتانیاهو تنها آنچه به صلاح خود می بیند انجام می دهد و منافع اسرائیل را در نظر نمی گیرد.
پیش از المرت، بنی گانتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی هم که قطعیت انحلال پارلمان را اعلام کرده بود، با انتقاد شدید از نخست وزیر گفت: او منافع خود را به منافع کلی ترجیح داده و با فریب و دروغ ما را به این نقطه رسانده است.
سقوط دوباره رژیم صهیونیستی به بحران سیاسی
در این پیوند، رادیو بینالمللی فرانسه با اشاره به انحلال کنست تصریح کرد که پس از انحلال پارلمان، اسرائیل بار دیگر به بحران سیاسی سقوط کرد.
این رسانه فرانسوی روز چهارشنبه گزارش کرد: پارلمان اسرائیل سهشنبه شب (۲۲ دسامبر) به دلیل عدم حصول توافق در تصویب بودجه منحل شد. بنابراین برای بار دیگر، اسرائیلیها به پای صندوقهای رای فراخوانده شدهاند. انتخابات پارلمان در ماه مارس برگزار میشود. این چهارمین دوره انتخابات در کمتر از دو سال گذشته است.
اسرائیل، شایسته مدال طلا برای بیثباتی سیاسی است
تحولات اخیر در دولت صهیونیستی با بازتاب های گسترده ای در رسانه های بین المللی همراه شده است، از جمله رادیو بینالمللی فرانسه به نقل از «یوهانان پلسنر - Yohanan Plesner.» کارشناس علوم سیاسی اسرائیلی در جریان یک کنفرانس مطبوعاتی آنلاین گزارش کرد: حالا اسرائیل شایسته دریافت مدال طلا برای بی ثباتی سیاسی است.
او بنیامین نتانیاهو را منشاء این بحران جدید دانست و گفت: تا زمانی که نتانیاهو در قدرت باقی بماند، هرگز وضعیت بهتر نخواهد شد.
پلسنر میگوید نتانیاهو اگر چه برای انتخابات فرا میخواند، اما تلاش دارد به جای این که جایگاهش را در سال ۲۰۲۱ واگذار کند، همچنان در قدرت باقی بماند.
رادیو بینالمللی فرانسه گزارش کرد: بنیامین نتانیاهو که متهم به فساد مالی است وقتی در برابر قضات حاضر میشود ترجیحش بر این است که در قدرت باقی بماند.
یکی از موارد جدی موج نارضایتیها در سرزمینهای اشغالی روند صعودی فقر بویژه از ابتدای شیوع کرونا در این مناطق است؛ بر اساس نتایج یک نظرسنجی که به به تازگی منتشر شده، بیش از ۲۵۰ هزار خانواده یهودی در مناطق اشغالی از ابتدای شیوع بیماری کرونا وارد خط فقر شدهاند که این میزان افزایش ۵۰ درصدی را نشان می دهد.
به نوشته روزنامه «تایمز اسرائیل»، طبق گزارش سازمان غیر دولتی «لاتیت» از یک نظر سنجی انجام شده از ابتدای سال جاری میلادی (۲۰۲۰) درصد خانوادههای اسرائیلی که به زیر خط فقر رسیدهاند از ۱ . ۲۰ به ۳ . ۲۹ درصد رسیده است؛ این ارقام نشان داد که حدود ۸۵۰ هزار خانواده در سرزمینهای اشغالی فاقد آموزش ابتدایی، مراقبتهای بهداشتی و غذایی هستند و پس از شیوع کرونا و از ابتدای سال جاری نسبت به سال گذشته ۲۸۶ هزار خانواده به زیر خط فقر رسیدهاند.
ورود دولت صهیونیستی تل آویو به مرحله جدیدی از بحران داخلی، در حالی است که این رژیم اشغالگر همچنان سرگرم ایجاد بی ثباتی و بلوا در منطقه است. نقض تمامیت ارضی کشورهای منطقه، اقدام به عملیات تروریستی در نقاط مختلف جهان و کمک به گروه های تروریستی تکفیری با هدف بی ثبات سازی، از جمله رفتارهای رهبران دولت اشغالگر قدس است.
نظر شما