«هرمز نوروزیفرد» روز چهارشنبه به ایرنا افزود: نهضت سواد آموزی کرمانشاه در سال جاری تعهد باسوادی ۹ هزار و ۹۰۰ نفر را دارد و تاکنون معادل ۶۹.۳۸ درصد از این تعهد تحقق یافته است.
او اظهار داشت: در سال تحصیلی گذشته تعهد استان، آموزش ۱۳ هزار و ۶۴ نفر بود، اما بیش از ۱۴ هزار نفر آموزشهای لازم را فرا گرفتد و نهضت سوادآموزی کرمانشاه از ۲۵ شاخص عملکرد و ارزیابی بین استانهای کشور در۱۴ شاخص رتبه اول را کسب کرد.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان کرمانشاه در ادامه گفت: ۷۵.۲ درصد از جمعیت باسواد استان در مناطق شهری و ۲۴.۵ درصد در مناطق روستایی ساکن هستند.
وی تصریح کرد: با برنامهریزیهای انجام شده در راستای عدالت آموزشی و منطقهای در سالهای گذشته تعداد جذب سوادآموزان در مناطق روستایی بیشتر شده است.
سوادآموزی بخشی از فرایند تعلیم و تربیت است
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز در ادامه با تبریک هفته سوادآموزی و گرامیداشت سالروز نهضت سوادآموزی به فرمان امام (ره) در هفتم دیماه سال ۵۸ گفت: سوادآموزی به عنوان بخشی از فرآیند تعلیم و تربیت، پیش نیاز اصلی و اساسی در تحقق اهداف آن محسوب میشود و این امکان را فراهم میسازد که سطح تواناییهای افراد در مواجهه موثر با نقشها و مسوولیتهای اجتماعی افزایش یابد.
مجید یزدانپناه با شاره به دستاوردهای آموزشی و فرهنگی سازمان نهضت سواد آموزی در ۴۱ سال گذشته افزود: موفقیتهای سوادآموزی استان را نتیجه برنامه محوری در راستای برنامههای سند تحول بنیادین، اسناد بالادستی و سیاستها، اهداف، راهبردها و رویکردهای سازمان نهضت سوادآموزی و تلفیق سیاستهای استانی با توجه به اقتضائات منطقهای و محلی عنوان کرد.