هاله فولادفر، چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: صدور مجوزهای بینام از جمله اقداماتی بود که در استان فارس عملیاتی شد چرا که روند طولانی صدور مجوزها میتواند به عنوان یک عامل بازدارنده، مانع سرمایهگذاری شود.
وی ادامه داد: بر این اساس با کمک بدنه کارشناسی دستگاههای اجرایی و بر اساس قابلیتهایی که هر شهرستان وجود دارد، فرصتهای سرمایهگذاری آن شهرستان را شناسایی و با انجام تمام استعلامهای مربوط و جانمایی طرح، جواز تاسیس صادر و آماده کردیم که به سرمایهگذاران وا گذار میشود.
او اظهار داشت: با این کار عملا هیچ یک از آن فرایندهای اداری که قبلا طی شده و ممکن است پیگیری آنها برای سرمایهگذار زمانبر باشد طی نخواهد شد و کافی است سرمایهگذار و متقاضی مراجعه کنند تا جواز صادر شده به آنها واگذار شود.
مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایهگذاری استانداری فارس بیان کرد: در کنار اینمبحث،یک کارشناس دفتر جذب نیز متولی پیگیری پروژه مذکور میشود و از ابتدای شروع اجرای پروژه تا زمان بهرهبرداری، مشکلات احتمالی پیش روی سرمایهگذار را تا حل و فصل و رسیدن به نتیجه دنبال میکند.
فولادفر افزود: شرکت شهرک های صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی هم به شکل جداگانه مشوقهایی را در قبال طرحهایی که در مناطق کمتر برخوردار اجرا شود و یا طرحهایی که زودتر از موعد مقرر به بهرهبرداری برسند در قالب تخفیف ریالی برای تامین زمین در نظر خواهد گرفت.
وی در خصوص عملکرد کمیته جذب و حمایت از سرمایهگذاری استانداری هم گفت: این کمیته به شکل خاص مسائل و مشکلات سرمایهگذاران را تا زمان بهرهبرداری پروژه دنبال خواهد کرد و همانند کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با حضور مدیران دستگاههای اجرایی تشکیل میشود و مصوبات کارگروه را که برای تسهیل شرایط سرمایهگذاری است اجرا میکند.
او اظهار داشت: در کنار این، ظرفیت شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی نیز هست که طی سالهای اخیر عملکرد رو به رشد مناسبی داشته و به شکل خاص مشکلات مرتبط با فضای کسب و کار استان در جلسات این شورا بررسی و حل و فصل میشود.
وی، در خصوص روند تهیه اطلس سرمایهگذاری استان هم گفت: تهیه اطلس سرمایهگذاری استان که با همکاری دانشگاه شیراز در دست تهیه است هماینک مراحل پایانی خود را طی میکند و توانمندیهای استان در حوزههای مختلف در قالب بستههای سرمایهگذاری ارائه میشود.
مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایهگذاری استانداری فارس اضافه کرد: یک اقدام مناسب دیگر هم که از طریق وزارت امور اقتصادی و دارایی و اداره کل امور اقتصادی و دارایی فارس در حال پیگیری است، جانمایی مکانی اراضی مناسب سرمایهگذاری استان است که با همکاری تمام دستگاههای اجرایی و با استفاده از نتایج طرح آمایش، این اراضی شناسایی و با هدف سرعت بخشیدن به روند سرمایهگذاری آماده واگذاری به سرمایهگذاران میشود.
فولادفر، در خصوص فعالیت مرکز فوریتهای رسیدگی به مشکلات طرحهای اقتصادی و سرمایهگذاری استان نیز گفـت: این مرکز نیز با حضور نمایندگان دستگاههای اجرایی آماده ارائه خدمات به سرمایهگذاران و صاحبان کسب و کار است.
او ادامه داد: همچنین تمام سرمایهگذاران داخلی و خارجی میتوانند مشکلات احتمالی از جمله مشکلاتی که با دستگاههای مختلف در جریان اخذ مجوزها با آن مواجه میشوند را از طریق پنجره فیزیکی خدمات سرمایهگذاری استان که زیرمجموعه اقتصاد و دارایی است را دنبال کنند.
وی درباره فعالیت سامانه پیشخوان مجوزهای کشور در فارس نیز گفت: این سامانه در ابتدای شروع فعالیت در کشور در استان فارس راهاندازی شد که مشتمل بر سامانه دادور که وظیفه رسیدگی به شکایت متقاضیان صدور مجوزهای کسب و کار را دارد، سامانه یاور که مرکز تماس فوریتهای کشور برای انجام مشاورههای سرمایهگذاری است، سامانه سام که در آن فرایندهای اخذ مجوزها دنبال میشود و سامانه نما که نقشه ملی استعلام های کشور است.
او اضافه کرد: همچنین با فعال شدن پنجره فیزیکی شروع فرایندههای کسب و کار در اتاق بازرگانی فارس، مراحل ثبت شرکتها از ۷۲ روز به ۷۲ ساعت کاهش یافته است.
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایهگذاری استانداری فارس:
صدور مجوزهای بینام روند سرمایهگذاری را در فارس شتاب میبخشد
۳ دی ۱۳۹۹، ۱۴:۳۸
کد خبر:
84159186
شیراز- ایرنا- مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایهگذاری استانداری فارس، با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه حمایت از سرمایهگذاری در این استان گفت: از جمله این اقدامات، صدور مجوزهای بینام است که روند سرمایهگذاری را شتاب میبخشد.
اخبار مرتبط
-
اختصاصی ایرنا؛
افزایش سه و نیم برابری سرمایهگذاری خارجی در فارس
شیراز- ایرنا- مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایهگذاری استانداری فارس گفت: میزان سرمایهگذاری…
-
رییس اتاق بازرگانی شیراز: بازار بورس نیازمند اصلاح ساختاری است
شیراز- ایرنا- رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس گفت: بازار بورس کشور برای اینکه…
نظر شما