به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی، فرزاد فتاحی در خصوص خدمات در نظر گرفته شده برای ۲۰۰۰ نجات غریق در این استان افزود: برای حمایت از ناجیان غریق و ساماندهی فعالیت آنان جلسهای با روسای هیات شنا، شیرجه و واترپلو و نجات غریق و غواصی خراسان رضوی برگزار کردیم که مواردی در این راستا تصویب و مقرر شد در مرحله جدید بازگشایی اماکن و پارکهای آبی در استان این موارد رعایت شود.
وی ادامه داد: یکی از دغدغههای ناجیان غریق این است که از هرگونه پوشش بیمهای، به خصوص بیمه بیکاری محروم بودهاند که این مشکل را حل خواهیم کرد.
مدیر کل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: سامانه بسیار خوبی در هیات نجات غریق خراسان رضوی طراحی شده که کد و فعالیت تمامی ناجیان غریق در این سامانه ثبت و به روز رسانی میشود و در صورتی که قرارداد بیمه تامین اجتماعی ناجیان غریق در این سامانه ثبت نشود، اجازه بازگشایی به آن مکان ورزشی داده نخواهد شد.
وی افزود: زمان فعالیت ناجیان غریق بر اساس سامانهای که هیات نجات غریق طراحی کرده، سازماندهی میشود و مدت زمان فعالیت آنان مشخص است.
فتاحی ادامه داد: یک دوره آموزشی در استان برای مدیران اماکن ورزش آبی، مربیان شنا و ناجیان غریق برگزار میشود تا در جریان بهروز رسانی قوانین و مقررات قرار گیرند.
وی با بیان اینکه بازرسی از این اماکن را به صورت جدی ساماندهی میکنیم گفت: به زودی جلسهای با نمایندگان ادارات کار، تامین اجتماعی، معاون توسعه ورزشی اداره کل ورزش و جوانان و روسای هیاتهای شنا و نجات غریق خراسان رضوی برگزار خواهد شد تا در خصوص بیمه ناجیان غریق و کارکنان فعال در استخرها و اماکن آبی تبادل نظر شود.
مدیر کل ورزش و جوانان خراسان رضوی افزود: پس از ۹ ماه تعطیلی اماکن آبی و شرایط خوبی که در مبارزه با ویروس کرونا آغاز شده و با توجه به خارج شدن شرایط از وضعیت قرمز، پیشبینی میشود استخرها و اماکن ورزش آبی بازگشایی شوند.
وی ادامه داد: مطابق آخرین نامهای که برای حقالزحمه ماهیانه و اضافه کار ناجیان غریق از فدراسیون نجات غریق و غواصی کشور ارسال شده، کارفرمایان و صاحبان استخرها مکلف به پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی ناجیان غریق به صورت قرارداد دائم، موقت یا ساعتی بر اساس ساعت حضور آنان در محل کار خود هستند.
نظر شما