برخی شخصیت‌های صدر اسلام هنوز به خوبی به جامعه معرفی نشده‌اند

قم - ایرنا - نماینده آیت الله سید علی سیستانی مرجعیت عالی عراق با تاکید بر ضرورت معرفی شخصیت‌های صدر اسلام به جامعه گفت: در مورد سه تَن از شخصیت های صدر اسلام کار شایسته‌ای انجام نشده و به معنای واقعی کلمه کم‌کاری شده است.

به گزارش روز شنبه ایرنا از مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام و المسلمین سید جواد شهرستانی در دیدار اعضای دبیرخانه همایش بین المللی حضرت ابوطالب (ع)  با قدردانی از تلاش های صورت گرفته توسط دبیرخانه همایش اظهار داشت: این همایش و حرکت هایی از این قبیل حقیقتا بنده را خوشحال می کند، اعتقاد دارم در خصوص سه تَن از شخصیت های صدر اسلام شیعه کار شایسته ای انجام نداده و به معنای واقعی کلمه کم کاری صورت گرفته است.

شهرستانی بیان داشت: حضرت خدیجه (س)، حضرت حمزه (ع) و حضرت ابوطالب (ع)، بزرگوارانی هستند که ما وظیفه داریم بسیار به ایشان خدمت کنیم.

وی در ادامه ضمن قدردانی از دست اندرکاران همایش بین المللی حضرت ابوطالب و دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت افزود: یک همایش وقتی می تواند در سطح بین الملل بروز و ظهور داشته باشد که حقیقتا با شخصیت های مختلف از ادیان و زبان های متنوع در آن استفاده شده باشد.

وی ادامه داد: وقتی می بینم که دبیرخانه همایش با ایجاد یک ستاد فعال در این زمینه در رابطه با حضرت ابوطالب کار می کند خوشحال می شوم.

نماینده آیت الله سیستانی افزود: یک کنگره علمی بین المللی باید خروجی های علمی و مهم داشته باشد این که می بینم به کارهای علمی اهتمام لازم را دارید، تشکر می کنم و توصیه می کنم که به تقویت بُعد علمی همایش از هیچ کاری دریغ نکنید اقدام های دیگر مانند اعلام روز ملی کفالت و حمایت از ایتام نیز از کارهای بسیار ارزنده است.

قائم مقام مجمع جهانی اهل بیت ع نیز در ابتدای این دیدار ضمن تشریح چرایی اتخاذ تصمیم برگزاری همایش بین المللی ابوطالب گزارشی از عملکرد دبیرخانه همایش در ابعاد مختلف علمی، فرهنگی و هنری ارئه کرد و گفت: این همایش در سال ۱۳۹۶ کلید خورد و تصمیم نهایی بر برگزاری همایش در اسفند ۱۳۹۸ بود اما به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزاری آن به تاخیر افتاد اما دبیرخانه همایش تصمیم گرفته است تا در روزهای ۱۹، ۲۰ و ۲۱ اسفند ۱۳۹۹ این همایش را برگزار کند.

حجت الاسلام احمد احمدی تبار با اشاره به اهمیت پرداختن به شخصیت و جایگاه حضرت ابوطالب گفت: حضرت ابوطالب یک شخصیت مظلوم در طول تاریخ شیعه است و همین امر سبب شد تا مجمع جهانی اهل بیت تصمیم به برگزاری این همایش در سطح بین المللی بگیرد تا یک بار برای همیشه تمام اتهام ها به این شخصیت والامقام پاسخ داده شود و ابعاد مختلف ایشان مورد بررسی دقیق قرار گیرد.

وی افزود: به همت دبیرخانه همایش در بُعد فراخوان و سفارش مقاله ها کارهای خوبی صورت گرفته است و برای تقویت بیش از پیش محتواهای علمی اقدام هایی انجام شده تا مقاله های علمی در موضوع های مهم باقی مانده در ابعاد داخلی و بین المللی به زبان های مختلف به سرعت تهیه و نهایی شود.

احمدی تبار افزود: جهت تقویت بُعد علمی همایش بنا داریم تا سلسله نشست های تخصصی با محوریت بررسی ابعاد مختلف شخصیت حضرت ابوطالب (ع)، با حضور شخصیت های داخلی و بین المللی شناخته در این عرصه علمی برگزار کنیم.

وی اضافه کرد: یکی دیگر از مسائلی که در حال انجام آن هستیم مصاحبه های تخصصی در مورد حضرت ابوطالب که با استانداردهای صدا و سیما ضبط شده و در ایام رحلت این شخصیت از شبکه های مختلف پخش شود در این مصاحبه ها از استادان و علمای داخلی و بین المللی شیعه و سُنی استفاده می کنیم./

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha