چهار میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در خراسان شمالی انجام شد

بجنورد- ایرنا- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی گفت: چهار میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی با هدف تولید ۱۳ هزار و ۱۶۷ تن گوشت مرغ در ۹ ماه امسال انجام شد.

محمد محمدزاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار میزان تولید گوشت مرغ  پارسال در این استان را ۲۱ هزار تن گوشت عنوان کرد.

وی در ادامه افزود: به منظور حمایت از صنعت مرغداری در سال جاری هشت هزار و ۶۸۰ تن ذرت و ۶ هزار و ۵۷ تن کنجاله سویا بین مرغداران استان توزیع شد.

وی اظهار داشت: در این مدت در مرغداری های این استان هزار و ۳۳۹ تن نیز تخم مرغ تولید شد.

محمدزاده افزود: صدور مجوز اولیه برای سه واحد مرغ مادر گوشتی به ظرفیت ۳۵۰ هزار قطعه، پیگیری صدور مجوز مرغ مادر تخمگذار با ظرفیت ۶۶ هزار قطعه و فعالیت مرغ اجداد آرین ۲۹ هزار قطعه ای از سوی سازمان اتکا در شهرستان مانه و سملقان از جمله اقدامات این سازمان در سال جاری است.

وی اظهار داشت: در این بازه زمانی فعالیت واحد مرغ تخمگذار ۹۰ هزار قطعه ای شهرستان فاروج هم با ۵۲ هزار قطعه آغاز شد.

هم اکنون ۹۴ واحد پرورش مرغ گوشتی در استان با ظرفیت ۲ میلیون و ۳۶۷ هزار و ۴۳۰ قطعه مشغول به فعالیت هستند که در هر دوره، ۶۵۰ هزار قطعه جوجه ریزی دارند.

سرانه مصرف گوشت مرغ در خراسان شمالی ۲۰ کیلوگرم در سال است.

همچنین سه واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت ۶ هزار و ۵۰۰ قطعه در دوره، سه واحد پرورش شترمرغ با ظرفیت ۲۵۰ تن گوشت در سال و یک واحد پرورش کبک صنعتی با ظرفیت پنج هزار و ۶۷۰ قطعه در دوره فعالیت دارد.

خراسان شمالی در زنجیره تولیدو ارزش در بخش دام سبک و طیور رتبه ۹ کشور را دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha