به گزارش ایرنا، سید کاظم حسینی روز شنبه به مناسبت هفته سوادآموزی در نشست برخط ( آنلاین ) با خبرنگاران شهرستان افزود: نرخ باسوادی مهریز ۹۷ درصد است و حدود یک هزار و ۵۰۰ نفر بیسواد هنوز در منطقه وجود دارند.
وی ادامه داد: ۲۳ نیروی حقالتدریس که ۲۰ نفر آنها را بانوان تشکیل میدهد در طول سال تحصیلی با نهضت سوادآموزی به خصوص در مناطق روستایی بخش مرکزی کار تعلیم و تربیت را طبق مقررات انجام میدهند .
این مسوول اظهار کرد: سهمیه امسال جذب سوادآموز شهرستان در سالجاری ۱۶۰ نفر تعیین شده که برنامه جذب و آموزش آنها با همکاری برخی نهادها و پیگیری جدی نیروهای همکار در منطقه ادامه دارد.
حسینی خاطرنشان کرد: برای جذب و آموزش افراد علاقهمند برای ادامه تحصیل تمامی تمهیدات لازم با همراهی سایر بخشها در شهرستان فراهم است و در این خصوص مشکل خاصی نیست.
به گفته مدیر آمورش و پرورش مهریز، این شهرستان در سال ۱۳۹۸ از لحاظ شاخصهای ارزیابی داوری فعالیت با کسب ۹۱۳.۵ امتیاز در سطح استان رتبه بسیار خوب را کسب کرد.
حسینی یادآور شد: سال گذشته ۳۹۲ سوادآموز، شناسایی و جذب دورههای سوادآموزی، تحکیم و انتقال آموزش شدند که با همت نیروهای همکاری برنامههای فرهنگی و آموزشی ادامه دارد.
کلاسهای نهضت سوادآموزی با همکاری ۳۰ نفر تشکیل میشود و شامل دورههای سوادآموزی، انتقال و تحکیم سواد است.
سازمان نهضت سوادآموزی در هفتم دیماه سال ۱۳۵۸ با هدف با سواد کردن خیل عظیم بیسوادان کشور به دستور امام خمینی (ره) تشکیل شد.
هفته نهضت سوادآموزی از یکم دیماه آغاز شد و آمار باسوادی استان بیش از ۹۰ درصد است..
استان یزد یکمیلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۵ درصد در ۲۱ شهر و بقیه در روستاها و آبادیها زندگی میکنند.
مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مهریز در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد.
نظر شما