به گزارش خبرنگار ایرنا، هوشنگ بازوند عصر شنبه در نشست شورای برنامه ریزی استان که در سرسرای شهدای دولت استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در سال های ابتدایی انقلاب حدود ۷۵ درصد جمعیت کشور در روستاها بود اما الان این جمعیت به ۲۵ تا ۳۰ درصد رسیده است.
وی ادامه داد: در این سال ها طرح ها و پروژه های زیادی در روستاها اجرا شده ولی شواهد نشان می دهد چندان موفقیت آمیز نبوده و نتوانسته روستانشینان را به ماندن راضی کند.
بازوند تصریح کرد: اجرای طرح های توسعه ای باید بنا بر موقعیت و شرایط روستا و نیاز مردم منطقه باشدتا سوددهی و حاصل بیشتری به همراه داشته باشد.
استاندار کرمانشاه در ادامه از ظرفیت خوب استان در بخش آبزی پروری سخن گفت و افزود: همه دستگاه های مرتبط باید نهایت همکاری را با اداره شیلات به عمل آورند.
وی یادآور شد: کرمانشاه ظرفیت خوبی در بخش آبی دارد و با داشتن سدهای متعدد می تواند جایگاه بسیار بهتری در زمینه تولید انواع ماهی داشته باشد.
بازوند همچنین از همکاری نکردن برخی دستگاه ها با توسعه بخش شیلات و افزایش ظرفیت تولید انتقاد کرد و گفت: این درحالیست که استان ها دیگر همه توان خود را برای انجام این مهم به کار می گیرند و نتیجه اش توسعه و اشتغالزایی می شود.
برای بیش از هزار روستای کرمانشاه سند توسعه تهیه می شود
حبیب الله وفایی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه نیز در این جلسه از تهیه سند توسعه برای یک هزار و ۸۶ روستای استان تا پایان برنامه ششم خبر داد.
وی ادامه داد: در سطح کشور قرار است این برنامه برای ۲۵ هزار روستا تهیه و تدوین شود.
وفایی در پایان و با بیان اینکه مرحله اول این مطالعات در روستاهای سنقروکلیایی انجام گرفته، گفت: استان کرمانشاه در این زمینه عقب است و زمان زیادی برای انجام این طرح نداریم.