محمد محمدی قیداری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۲۲ خدمت در این مراکز که همگی مناسب سازی شده و شرایط حضور معلولین و مددجویان فراهم شده، ارائه خواهد شد.
وی، هدف از ایجاد مراکز مثبت زندگی را ارائه مجموعه ای از خدمات سازمان در یک مرکز و تقویت رویکرد خانواده محور و اجتماع محور در ارائه خدمات سازمان ذکر کرد.
این مسوول ادامه داد: افزایش آگاهی عموم افراد جامعه از وظایف، فعالیت ها و خدمات سازمان بهزیستی، تسهیل دسترسی گروههای هدف به خدمات سازمان، کاهش ترددهای غیرضروری به مراکز و ادارات بهزیستی، افزایش رضایتمندی مردم از خدمات سازمان، افزایش ظرفیت مشارکت بخش غیردولتی و کاهش تصدیگری دولت از اهداف این نوع مراکز است.
محمدی افزود: ایجاد مراکز مثبت زندگی گامی مناسب در تجمیع فعالیت های مددکاری در یک واحد برای مددجویان بوده و تاسیس مراکز مثبت زندگی موجب متمرکز شدن خدمات، دسترسی آسان و دریافت خدمات در حداقل زمان ممکن را به دنبال دارد.
وی اظهار داشت: خدماتی از قبیل آموزشهای تشکیل و تحکیم خانواده، آموزش های مهارت های زندگی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، آگاه سازی برای پیشگیری از معلولیت، غربالگری سطح یک پیشگیری از معلولیت ها و غربالگری بینایی، شنوایی، اختلالات ژنتیکی و اوتیسم در این مراکز انجام خواهد شد.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان ادامه داد: خدمات مراکز شامل ثبت درخواست و تشکیل پرونده فرزند خواندگی، پاسخگویی به مراجعین، اخذ و بررسی مدارک، پیگیری امور مددکاری خانواده، ارجاع به مراکز بالاتر و سایر دستگاه ها، شناسایی فعال جامعه هدف، انجام استعلامات، پیگیریهای مورد نیاز جهت صدور مجوز و دیگر موارد مرتبط است.
به گفته محمدی، بر این اساس ۲۰ مرکز مثبت زندگی بهزیستی در شهرستان زنجان ۱۰ مرکز در خدابنده، چهار مرکز در شهرستان ابهر، ۲ مرکز در خرمدره و ۲ مرکز دیگر در شهرستان طارم، ۲ مرکز شهرستان در ماهنشان، ۲ مرکز در ایجرود و یک مرکز نیز در سلطانیه آغاز به کار خواهند کرد.
نظر شما