نفیسه نخعی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد ۳۱۰ نفر از تسهیلات کمیته امداد امام خمینی (ره)، ۶ نفر از تسهیلات بهزیستی، پنج نفر از تسهیلات اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و ۲۸۳ نفر از سایر منابع تسهیلات اشتغال برخوردار شدند.
وی گفت: اشتغال زنان به ویژه بانوان سرپرست خانوار، بدسرپرست و زنان روستایی یکی از مهمترین محورها در حوزه توانمندسازی این قشر است که در این راستا تسهیلاتی از محل اعتبارات استان بخصوص اعتبارات اشتغال روستایی به آنها پرداخت میشود.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی اظهار داشت: امسال تسهیلات مشاغل خانگی و تسهیلات ویژه تعاونیهای زنان و طرحهای روستامحور در دست اقدام و در حال اجرایی شدن است.
وی افزود: سیاست اصلی دولت، حمایت از توسعه مناطق محروم و اقشار آسیبپذیر با رویکرد توانمندسازی زنان در مناطق روستایی و سکونتگاههای غیررسمی است.
نخعی گفت: هدف و رسالت ما در حوزه زنان و خانواده بر تقویت و تحکیم نهاد خانواده و زمینهسازی برای نقشآفرینی زنان در اجتماع، توسعه مشارکتهای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی زنان، حمایت از مشاغل خانگی و صنایع دستی و تولیدات بانوان در سال جهش تولید با استفاده از جذب اعتبارات ملی و استانی برای توانافزایی و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار است.
وی با اشاره به اینکه از طرحهای کارآفرینی و اشتغالزایی با رویکرد فرهنگی، تفریحی و گردشگری حمایت میشود افزود: زنان کارآفرین و دارای ایده همچنین زنان سرپرست خانوارها در شهرها و روستاهای استان در اولویت حمایت و کمک هستند.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی با اشاره به فعالیت زنان استان در قالب تعاونیها گفت: در حال حاضر ۱۶ تعاونی روستایی و ۹۲ تعاونی فعال در استان بستر مناسبی را برای اشتغال بانوان فراهم کرده است.
براساس آخرین آمار ۴۹.۲۸ درصد جمعیت استان خراسان جنوبی را بانوان تشکیل میدهند.
نظر شما