علی اکبر حقدوست روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا افزود: امید است در خیلی از رشته های باقیمانده، در یک سال آینده تغییر قابل ملاحظه در محتوای آموزشی دانشجویان به وجود آید.
وی ادامه داد: ارتباطات بسیار قوی بین وزارتخانه های بهداشت و علوم در حیطه های مختلف شکل گرفته و در تلاش هستیم فرصت مطالعاتی برای استادان در دانشگاه های همدیگر فراهم شود.
حقدوست تصریح کرد: رشته های آموزشی مشترک بین این دو وزارتخانه در حال ایجاد است که شاید یکی از بهترین مثال های آن رشته هوش مصنوعی است و دانشگاه علوم پزشکی ایران و دانشگاه صنعتی شریف به صورت مشترک آن را راه انداختند.
وی در پاسخ به این سوال که معاونت آموزشی چه برنامه هایی برای تحقق دانشگاه نسل سوم دارد؟ گفت: کارگروه هایی در این زمینه از قبل وجود داشته که تقویت شده است و سعی شده از حرف به عمل تبدیل شود.
معاون آموزشی وزارت بهداشت افزود: به عنوان مثال تغییر اساسی در پایان نامه های دانشجویی ایجاد شده و تلاش می شود، دستورالعمل هایی که در این زمینه ابلاغ شده، عملیاتی شود.
وی خاطرنشان کرد: اینکه دانشجو طرحی را انجام دهد و مقاله از آن تهیه کند کاملا متحول شده و نگاه به جامعه، ارایه خدمت و تولید علم نافع که در پایان نامه باید شکل گیرد، یکی از اقدامات در این زمینه است.
مرزهای بین رشته ها باید کمرنگ شود
حقدوست تصریح کرد: در گذشته گسست زیادی بین رشته های علوم پزشکی و رشته های وزارت علوم بوده است و اولین کاری که باید انجام شود، تحقق مفهوم همگرایی در عمل است.
وی با تاکید براینکه مرزهای بین رشته ها باید کم رنگ شود، گفت: باید سعی کنیم دانشجویان به سمتی سوق داده شوند که در هر حیطه ای آموزش لازم را فراگیرند و با دیگران تعامل کنند تا خود را برای دنیای آینده آماده کنند.
نظر شما