به گزارش روز دوشنبه ایرنا، روزنامه گاردین به نقل از این پژوهش نوشت که ازدحام مناطق مسکونی قرنطینه افراد را دشوار ساخته و ممکن است منجر به افزایش نرخ مرگومیر در مناطق فقیر شده باشد.
در این پژوهش آمده که اشخاصی که در خانههای شلوغ زندگی میکنند بیشتر در معرض ویروس کرونا بوده و توانایی کمتری در کاهش خطر ابتلا دارند چرا که خانههایشان بسیار کوچک است و خانههای پرازدحام دلیل اصلی درصد بالای ابتلای فقرا و اقلیتهای قومی انگلیس به بیماری کووید بوده است.
پژوهشگران بنیاد سلامت نتیجهگیری کردند که ازدحام و دیگر مشکلات مانند ناامنی و رطوبت زدگی خانههای اجارهای به بیماریهای جسمانی و روانی منجر شده است.
آمار سال ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۰ که چندی پیش منتشر شد نشان میدهد که در آستانه شیوع همهگیری کرونا در انگلیس، ۸۳۰ هزار خانوار - بهخصوص مستأجران - پرجمعیت بودند که نسبت به یک دهه پیش ۲۰۰ هزار خانوار افزایش یافته است.
۸ درصد خانوادههایی که در پائین ترین دهک درآمدی قرار دارند ساکن خانههای شلوغ بوده و کمتر از ۱ درصد از خانوارهایی که در بالاترین دهک درآمدی قرار دارند در چنین خانههایی زندگی میکنند.
به تازگی گونه جهشیافتهای از ویروس کرونا در انگلیس شناسایی شده است که ۷۰ درصد مسریتر از ویروس اصلی بوده و میتواند کودکان را به همان اندازه بزرگسالان آلوده و بیمار کند.
کارشناسان انگلیسی ابراز امیدواری میکنند که ویروس جدید خطرناکتر نبوده و به واکسن موجود پاسخ دهد؛ اما همه اینها در حد امیدواری است و تاکنون شواهد علمی برای آن ارائه نشده است.
پس از گذشت نزدیک به یک سال از شیوع جهانی ویروس کرونا، بیش از ۲ میلیون و ۲۸۸ هزار شهروند انگلیسی به بیماری کووید ۱۹ دچار شدند که از این میان بیش از ۷۰ هزار بیمار جان باختند.
نظر شما