رییس جمعیت هلال احمر بهاباد گفت: اجرای طرح یاس (یاران آسیب ستیز) در مناطقی از این شهرستان که خانه های هلال دارد با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) آغاز شد.
حسن رضاپور بهابادی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح به منظور ارایه آموزش به بانوان گروه سنی ۳۰ تا ۴۰ سال مورد حمایت کمیته امداد در مورد شیوههای مواجه با بحران و بلایای طبیعی اجرا می شود .
وی بیان کرد: هدف از اجرای طرح یاس، ارتقا عزت نفس، پذیرش مسوولیت اجتماعی در بین مخاطبان، توانمندسازی رفتاری، ارتباطی و فرهنگی مددجویان، حضور مخاطبان در عرصههای اجتماعی و مشارکت در فعالیتهای جمعی است.
رضاپور بهابادی ادامه داد : در این طرح اولویت با انتخاب دختران طرح انتظار، با تحصیلات دیپلم و بالاتر، با تجربه شرکت در دوره های آموزشی - مهارتی و دختران فعال در عرصه های اجتماعی است.
وی ظرفیت خانههای هلال در تحقق این اهداف را موثر دانست و تاکید کرد: حضور و مشارکت عمومی در برنامههای جمعیت هلال احمر با ظرفیت سازی و آموزشهای کاربردی بیش از پیش افزایش می یابد.
رییس جمعیت هلال احمر بهاباد تصریح کرد : جامعه هدف آموزشهای لازم را در ارتباط با امداد و کمکهای اولیه، آسیبهای اجتماعی، مشاوره، کار گروهی و خدمات داوطلبانه فرا می گیرند.
وی ادامه داد: فراگیران این طرح اقشار روستایی و ساکنان مناطق حاشیه شهرها هستند که به دلایل مختلف تاکنون ازدواج نکردند و به همین دلیل در معرض آسیبهای متعدد اجتماعی هستند و بنا به نتایج پژوهشهای صورت گرفته در کمیته امداد جزو پرخطرترین اقشار در زمینه آسیبهای اجتماعی هستند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه یکی از مؤثرترین راه حل این مشکلات ، سرمایه گذاری و زمینه سازی برای ایجاد هویت و شخصیت اجتماعی برای آنان است لذا با واگذاری نقش و جایگاه مناسب به این افراد در جامعه به مرور و با کسب مهارتهای لازم نه تنها خود را حفظ می کنند بلکه با عزت نفسی که پیدا کردهاند یاریگر و حامی هم نوعان خود میشوند.
طرح «یاس» که برگرفته از نام حضرت فاطمه (س) است، با مشارکت جمعیت هلال احمر و کمیته امداد امام خمینی (ره) در هفت گام اجرا میشود.
مرکز شهرستان ۲۰ هزار نفری بهاباد درفاصله ۲۰۰ کیلومتری شرق شهر یزد قرار دارد.
یزد
مدیر حوزههای علمیه استان یزد گفت: حماسه نهم دی ماه سال ۸۸ و حضور میلیونی مردم مومن و انقلابی در صحنه نماد عینی بینش و بصیرت ملت ایران در برابر دشمن است .
حجتالاسلام محمد شمس عصر سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: حضور عاشورایی آحاد مردم ولایی و خلق حماسه آنها نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی و برگ زرینی بر افتخارهای کشور محسوب میشود.
وی ادامه داد: در این روز تاریخی مردم انقلابی به فرمان مقام معظم رهبری برای حضور در صحنه های نظام و دفاع از کشور لبیک گفته و اوج بصیرت و روحیه عزت و سعادت خود را در برابر دشمنان انقلاب اسلامی نشان دادند .
این مسوول اظهار کرد: در این روز ماندگار و تاریخی مردم همیشه در صحنه ایران حماسه ماندگار دیگری آفرید و دشمنان خدا و دینش را مایوس و ناامید ساخت و اوج هوشیاری خود را در دفاع از کشور اسلامی نشان دادند.
به گفته شمس، باید ابعاد این روز تاریخی به نحو مناسب برای مردم و جوانان تبیین شود که رمز و راز ماندگاری انقلاب در گرو وحدت همه مردم و اطاعت از مقام معظم رهبری است و تا این روحیه هست دشمن موفق نمیشود.
خلق حماسه ۹ دیماه ملت قهرمان ایران در سال ۱۳۸۸ در لبیک به فرمان مقام معظم رهبری در تجدید بیعت با آرمانهای انقلاب شکل گرفت و این روز در تقویم ایران با عنوان «روز بصیرت و میثاق امت با ولایت» نامگذاری شده است.
هماکنون حدود پنج هزار طلبه برادر و خواهر در ۴۰ مدرسه علوم دینی در ۱۰ شهرستان استان یزد تحصیل می کنند.
نظر شما