به گزارش سه شنبه ایرنا، آمار رویترز نشان می دهد که بیش از ۷۱ هزار نفر در بریتانیا بر اثر ابتلا به کرونا جان باخته اند و این کشور تا روز دوشنبه بیش از دومیلیون و ۳۰۰ هزار مورد ابتلا به کرونا را به ثبت رسانده است.
این تحقیقات نشان داد: تنها سناریو برای کاهش فشار بر «ای سی یو» ها که موج اول شیوع کرونا به اوج خود رسید، با توجه به سطح ۴ هشدار در انگلیس و تعطیل بودن مدارس در ماه ژانویه(دی)، واکسیناسیون دو میلیون نفر در هفته است.
براساس این تحقیقات، در صورت نبود ثبت نام برای دریافت واکسن، شمار مبتلایان، آمار بستری در بیمارستان ها، پذیرش در ای سی یو و مرگ و میر در سال ۲۰۲۱میلادی ممکن است از چنین مواردی در سال ۲۰۲۰ فراتر رود.
بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس و مشاوران علمی او گفته اند که انواع جهش یافته ویروس که می تواند سرایت آنها ۷۰ برابر بیشتر باشد بسرعت در بریتانیا شیوع پیدا کرده هرچند که گمان نمی رود نسبت به نوع اولیه مرگبارتر باشد یا بیماری شدیدتری ایجاد کند.
شیوع این ویروس محدودیت های اجتماعی شدید و اقداماتی در لندن و مناطق جنوب شرق انگلیس را به دنبال داشت و طرح های که برای کاهش محدودیت ها در ایام کریسمس مد نظر بود به شکل قابل توجهی کاهش یافت و یا کاملا لغو شدند.
گزارش های رسانه ها در این هفته نشان داد که بریتانیا ثبت نام برای تزریق واکسن شرکت آسترازِنکا را از ۴ ژانویه (۱۴ دی) آغاز خواهد کرد و انتظار می رود در چند روز آتی این کشور مجوز استفاده از این واکسن دانشگاه اکسفورد را تایید کند.
اوایل ماه جاری، بریتانیا اولین کشور در جهان بود که ثبت نام برای تزریق واکسن شرکت های فایزر و بیون تک را آغاز کرد.
دولت بریتانیا پنجشنبه هفته پیش اعلام کرد که ۶۰۰ هزار نفر در سراسر بریتانیا اولین دوز واکسن فایزر و بیون تک را از زمان توزیع آن آغاز کرده اند.
تازه ترین آمار منابع انگلیسی نشان می دهد که تعداد مراجعین به بیمارستانها در این کشور به سرعت در حال افزایش است و پیشبینی میشود که اوضاع در هفتههای آینده وخیمتر شود.
یک شرکت خدمات آمبولانس انگلیس گفت که شنبه یعنی یک روز پس از کریسمس شلوغترین روز کاری آنها بوده است.
دکتر ادرین بویل از کالج سلطنتی طب اورژانسی در گفتوگو با شبکه خبری اسکای بیان داشت که اوضاع خیلی سخت شده است. مشکل در پایتخت وخیمتر است اما ممکن است به سادگی در سایر نقاط کشور گسترش پیدا کند.
نظر شما