کریم یاوری روز سهشنبه در حاشیه بازدید از چند شرکت صنعتی در مشهد در گفتگو با خبرنگاران افزود: رسیدگی به مشکلات این واحدهای اقتصادی و رفع معضلات کارگران آنها از اولویتهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
وی "صیانت نیروی کار، حمایت از تولید، پایداری بنگاههای اقتصادی و حل مشکلات کارگران" را اولویتهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام و بیان کرد: در شرایط تحریم ظالمانه و همچنین شیوع ویروس کرونا تلاش برای رفع تنگناهای اقتصادی بنگاههای مشکلدار و تامین نقدینگی مورد نیاز آنها امری اجتنابناپذیر است.
مشاور وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: حل و فصل مشکلات بنگاههای اقتصادی در مرحله نخست بر عهده مدیران، کارفرمایان، مالکان و سهامداران آنها است و در مرحله بعد بر عهده سازمانها و دستگاههای صادرکننده جواز تاسیس، پروانه بهرهبرداری و همچنین بانکهایی قرار دارد که با پرداخت تسهیلات در امور مرتبط با اینگونه بنگاهها مشارکت دارند.
وی گفت: اگر مشکل از طریق این مراجع برطرف نشود کارگروههای تسهیل و رفع موانع تولید به ریاست استانداران با حضور اعضا مرتبط، بانکها و سازمانهای ذیربط تشکیل جلسه داده و برای رفع معضلات بنگاههای اقتصادی تلاش میکنند.
یاوری افزود: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به جهت صیانت از نیروی کار، حفظ اشتغال، پایداری تولید و حفظ حیات اقتصادی بنگاههای مشکلدار حضور موثر و گرهگشایی در کارگروههای تسهیل و رفع موانع تولید استانها و نیز ستاد تسهیل تولید کشور دارد لذا از هیچ کوششی در این مسیر دریغ نمیکند.
وی ادامه داد: تشکیل نشستهای مشترک کارگروههای تسهیل و رفع موانع تولید و کمیسیونهای کارگری که اعضا مشترکی در آنها حضور دارند، میتواند در گشودن گره از تنگناهای بنگاههای اقتصادی به ویژه حل مشکلات کارگران مفید و موثر باشد.
نماینده ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: نقش و جایگاه تشکلهای کارگری در ایجاد روحیه بین کارکنان و کارگران برای پیشرفت امور، دستیابی به میزان تولید و خدمات پیشبینی شده و برنامههای تولیدی و خدماتی بنگاههای اقتصادی قابل توجه است.
وی افزود: کارگران با وجود مواجهه با تنگناهای معیشتی، در شرایط تحریم و دشواریهای ناشی از شیوع ویروس کرونا همکاری قابل توجهی برای گذر از مشکلات با مدیران، کارفرمایان، سهامداران بنگاههای اقتصادی دارند.
یاوری تاکید کرد: نقش تشکلهای منتخب کارگران نیز در تعامل مثبت و سازنده بین ارکان تولید برای پشت سر گذاشتن مشکلات کنونی غیرقابل انکار است.
۸۸۷ هزار و ۷۰۳ کارگر بیمه شده در ۸۲ هزار و ۲۸۱ کارگاه در سطح استان شش میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی مشغول کار هستند.
نظر شما