علی اصغر محمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: بهینه سازی مصرف آب با اجرای سامانه های آبیاری کم فشار و تحت فشار در شهرستان میامی ضرورت دارد.
وی گفت : با اجرای سیستم های نوین آبیاری علاوه بر افزایش بهره وری آب، افزایش عملکرد کشاورزان و جلوگیری از تبخیر آب نیز محقق می شود که همه این شاخص ها کمک به مصرف بهینه از آب است.
محمدی ادامه داد : برای طرح های بهینه سازی مصرف آب با اجرای سیستم های آبیاری نوین شهرستان میامی ۷۸ میلیارد و ۸۰۸ میلیون ریال و لایروبی قنات های شهرستان ۱۵ میلیارد و ۹۷۷میلیون ریال هزینه شد.
وی با بیان اینکه ۹۹۱ متر مربع ورق پلیمری استخر ذخیره آب در شهرستان بین کشاورزان توزیع شد، گفت : چهار هزار و ۲۷۳ متر سیستم انتقال آب و شن ریزی و تکمیل ۱۰ جاده بین مزارع به طول ۶ کیلومتر با اعتبار یک میلیارد و ۵۳۳ میلیون ریال انجام شد.
به گزارش ایرنا، شهرستان میامی رتبه اول تولید گندم، چغندرقند و برخی صیفی جات را در استان سمنان دارد و به خاطر آب و هوای مناسب و بارشهای مطلوب، قطب کشاورزی استان سمنان است و در تولید چند محصول مانند چغندر قند، گندم و آفتابگردان دیم مقام اول را دارد.
در این شهرستان ۶۹ هزار و ۷۵۵ هکتار زمین کشاورزی و باغی وجود دارد، هر سال ۳۵ هزار هکتار زیر کشت انواع محصولات دیم وآبی میرود.
سطح باغهای این شهرستان سه هزار و ۵۸۲ هکتار است و انواع محصولات باغی مانند پسته، زردآلو، سیب، انگور و دیگر محصولات تولید میشود.
میامی با ۲ بخش مرکزی و کالپوش و ۴۰ روستا بیش از ۴۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۸ درصد آن ها در روستاها به کشاورزی ، باغداری و دامداری اشتغال دارند.
نظر شما