یک هزار و ۳۰۰ تست سریع کرونا در استان مرکزی انجام شد

اراک - ایرنا - مدیرگروه شبکه ارتقای سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: یک هزار و ۳۰۰ تست سریع تشخیص کرونا از نیمه آذرماه امسال تاکنون در راستای طرح شهید سلیمانی در استان مرکزی انجام شد.

«شهریار حسینی» روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: ۲۳۰ بیمار مبتلا به بیماری کووید ۱۹ با انجام این نوع تست در استان شناسایی شدند که اقدامات لازم برای مراقبت، نظارت و حمایت از این بیماران و افراد وابسته به آنان در جریان است.

وی اظهار داشت: در گام چهارم مقابله با کرونا و کنترل اپیدمی کووید ۱۹ برنامه محله محور با همکاری بسیج، هلال احمر و دانشگاه علوم پزشکی از آذرماه آغاز و عملیات اجرایی نیز بعد از ۲ هفته آموزش و برنامه‌ریزی شروع شد.

وی اظهار داشت: تاکنون یک هزار و ۷۸۰ عضو بسیجی استان در قالب چهار تیم در اجرای طرح شهید سلیمانی در استان سازماندهی شده‌اند.

مدیرگروه شبکه ارتقای سلامت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: چهار هزار و ۹۰۰ خانوار در استان مرکزی با ۸۰۰ میلیون ریال اعتبار در طرح شهید سلیمانی مورد حمایت قرار گرفتند.

حسینی افزود: ویزیت ۷۱۸ نفر در منزل، رهگیری تماس ۲ هزار و ۱۴۰ فرد مشکوک به کرونا، بازرسی ۲ هزار و ۵۰۰ مکان، مهرو موم ۱۳۰ واحد و اخطار به یک هزار و ۴۲۲ واحد عرضه کننده مواد غذایی بخشی از اقدامات در اجرای طرح شهید سلیمانی در استان مرکزی است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز گفت: طب سنتی در استان مرکزی پیشرفت‌های قابل قبولی داشته و دانشگاه علوم پزشکی اراک موفق شده در این خصوص  مجوز تجهیزات نظارت بر مکمل‌ها را اخذ کند.

دکتر علیمرادیان افزود: تاسیس درمانکده طب سنتی در استان در دستور کار این دانشگاه است تا با تامین داروهای گیاهی مناسب، عرضه این داروها را با  رعایت موارد بهداشتی عملیاتی کند.

وی اظهار داشت: ۴۵۰ کارخانه و کارگاه تولید مواد غذایی در استان مرکزی وجود دارد که به زودی تولیدات مواد غذایی مشاغل خانگی نیز  به آن اضافه خواهد شد که نیازمند نظارت اداره فرآوردهای غذایی استان است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: اجرای طرح نظارت بر فرآورده‌های غذایی و نشانه گذاری مواد غذایی در استان با دقت و وسواس اداره غذا و دارو استان درحال اجرا است.

دکتر علیمرادیان افزود: طرح کاهش قند، نمک و چربی در فرآورده‌های تولید غذایی استان نیز در حال اجرا است.

در استان مرکزی ۲۱ بیمارستان فعال با حدود دو هزار تخت مصوب و یکهزار و ۸۵۰ تخت فعال و ۸۵ بخش درمانی وجود دارد که ۱۵ واحد بیمارستانی مربوط به حوزه دولتی، سه بیمارستان با راهبری حوزه مدیریت درمان تامین اجتماعی و ۳ بیمارستان نیز خصوصی در اراک و ساوه است.

بر اساس اعلام سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور تا ۹ دی ماه ۹۹ به یک میلیون و ۲۱۲ هزار و ۴۸۱ نفر  و شمار جانباختگان این بیماری به  ۵۴ هزار و ۹۴۶ نفر در کشور رسیده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha