به گزارش روز چهارشنبه ایرنا ازشبکه اسکای نیوز، هنکاک گفت که افزایش اخیر موارد ابتلا به کووید – ۱۹ در انگلیس تا حد زیادی به واسطه گونه ای است که عوارض عفونی ناشی از آن می تواند تا ۷۰ درصد شدیدتر از گونه جهش نیافته باشد.
وی با تاکید بر اینکه انتقال گونه جدید از یک فرد به فرد دیگر بسیار آسان تر است، افزود: اکنون اکثر موارد جدید ابتلا به کرونا در انگلیس، حاصل گونه جدید ویروس است.
هنکاک با اعلام اینکه انتقال سریعتر گونه جدید، فشار مضاعفی بر سرویس ملی بهداشت انگلیس اعمال می کند، تصریح کرد: قطعا مهم است که مردم مقررات را رعایت کنند و هر آنچه می توانند برای جلوگیری از شیوع به ویژه گونه جدید ویروس انجام دهند.
وزیر بهداشت انگلیس به واکسن شرکت های فایزر/بایون تک اشاره کرد که دومین واکسن ضد کرونایی است که مجوز استفاده را در انگلیس دریافت کرده است.
خبرگزاری رویترز نیز گزارش داد که انگلیس روز چهارشنبه به اولین کشور در دنیا تبدیل شد که واکسن ضد کرونای دانشگاه آکسفورد و شرکت آسترازنکا را مورد تائید قرار داد.
آسترازنکا اعلام کرد که این مجوز برای تزریق دو دُز واکسن صادر شد و واکسن تنها برای موارد اضطراری مورد استفاده قرار می گیرد. انگلیس ۱۰۰ میلیون دُز از این واکسن را سفارش داده است.
این واکسن که تحت عنوان AZD۱۲۲۲ یا ChAdOx۱ nCoV-۱۹ کد گذاری شده در دانشگاه آکسفورد و با حمایت مالی غول داروسازی انگلیسی-سوئدی آسترازنکا ساخته شده است.
تحقیقات بالینی دانشمندان انگلیسی نشان میدهد که این واکسن تا ۹۰ درصد در مقابل ویروس کرونا اثربخش است. این میزان اثربخشی مشابه واکسن رقیب فایزر بیونتک است.
این دومین واکسن کووید-۱۹ است که پس از واکسن ساخته شده توسط فایزر (Pfizer) و شریک آلمانی آن بایونتک (BioNTech)، مجاز به استفاده در انگلیس شده است.
دولت بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس با تشکیل معاونت نظارت بر واکسن کرونا در وزارت بهداشت امیدوار است تمام شهروندان کشور را تا تابستان واکسینه کند. با این حال کارشناسان هشدار دادهاند انتظار بازگشت روال زندگی به شرایط عادی تا آن زمان واقع بینانه نیست.
تزریق واکسن کرونا در انگلیس در حالی انجام می شود که آمار مبتلایان به کرونا در این کشور در پی شناسایی گونه جدید و مسریتر این ویروس به سرعت در حال افزایش است.
نظر شما