عباس قادری روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: با این کمکها، دستگاههایی از جمله اکسیژنساز پرتابل، دستگاه کمک تنفسی بایپپ، لارنگوسکوب، ماسک n۹۵، تجهیزات آزمایشگاهی، پالساکسیمتر انگشتی، ملت بلون ویژه تهیه ماسک و پارچه و دوخت لباس حفاطتی تهیه شد و در اختیار مراکز بهداشت و درمان قرار گرفت.
وی با بیان اینکه مجمع خیرین سلامت چهارمحال و بختیاری دارای ۳۳۰ عضو است، اظهار داشت: این مجمع از سال ۸۸ فعالیت خود را در استان آغاز کرد و طی ۱۱ سال گذشته در توسعه فضاهای بهداشتی و درمانی در استان نقش موثری ایفا کرده است.
قادری از احداث ۸۰ طرح بهداشتی و درمانی در استان طی سالهای اخیر از سوی مجمع خیرین سلامت خبر داد و گفت: این طرحها شامل احداث خانه بهداشت، آزمایشگاه، کلینیک، خانه پزشک و مراکز درمانی روستایی و شهری بوده است.
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه با مشارکت مجمع خیرین سلامت ۸۰ هزار مترمربع فضای فیزیکی به مراکز درمانی و بهداشتی استان اضافه شده است، اظهار داشت: همچنین ۱۰۰ هزار مترمربع زمین برای احداث فضاهای بهداشتی و درمانی از سوی مجمع به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد اهداء شد.
به گزارش ایرنا، از ابتدای شیوع کرونا تاکنون بیش از ۲۲ هزار بیمار مبتلا به این ویروس در استان شناسایی شد که بیش از ۷۰ درصد این مبتلایان بهبود یافته و به چرخه عادی زندگی بازگشتند و ۷۱۳ بیمار تاکنون جان خود را بر اثر ابتلا به این بیماری از دست دادند.
هم اینک ۷۴ بیمار مبتلا در مراکز درمانی استان چهارمحال و بختیاری بستری هستند که از این تعداد حال عمومی ۱۷ بیمار وخیم گزارش شده است.
ویروس کرونا که منجر به بیماری نوپدید کووید ۱۹ شده است، بسیاری از کشورهای جهان را درگیر کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوقالعاده اعلام کند.
استفاده همگانی از ماسک، رعایت فاصله ۲ متری از یکدیگر، شستوشوی دستها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادنهای مکرر و منع سفر و حضور در اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه میکنند.
نظر شما