استفاده از ظرفیت‌های مردمی برای حل مشکلات اجتماعی ضروری است

مشهد- ایرنا- عضو هیات علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: مسائل و مشکلات اجتماعی ماهیت پیچیده‌ای دارند که یک جامعه‌شناس به‌تنهایی نمی‌تواند آن را حل کند به همین دلیل بهره‌گیری از توان و ظرفیتهای مردمی و گروه‌های خودجوش در این زمینه ضروری است.

به گزارش روز پنجشنبه آستان قدس رضوی، دکتر حسین اکبری در نخستین رویداد "پشتیبانی معنوی آسیب دیدگان اجتماعی" در مشهد افزود: احساس محرومیت در افراد طبقه پایین جامعه و مناطق حاشیه شهر، یکی از دلایل وقوع انواع جرایم اجتماعی است.

وی ادامه داد: نبود فرهنگ یکسان، ساختار اجتماعی، اقتصادی و شکاف طبقاتی از جمله عواملی هستند که باعث افزایش سطح آسیب‌های اجتماعی می‌شوند.
این جامعه شناس با ارائه آماری از آسیب‌های اجتماعی در خراسان رضوی گفت: فعالان تشکل‌های اجتماعی باید با شناخت مخاطبین در راستای حل مشکلات نواحی کم برخوردار اما پرآسیب تلاش کنند.

مسوول برنامه توانمندسازی تشکل‌های اجتماعی همدلانه نیز گفت: این برنامه با همکاری قرارگاه اجتماعی امنیتی شهید برونسی، مرکز امور بانوان و خانواده آستان قدس رضوی و موسسه جوانان آستان قدس رضوی طراحی شده است که با محوریت پیگیری فعالیت‌های تشکل‌های اجتماعی فعال در حاشیه شهر دنبال می‌شود.

یوسف حسن زاده با بیان اینکه در مسئله آسیب‌های اجتماعی نباید تک بعدی کار شود بلکه باید هر فرد آسیب دیده به یک پشتیبان معنوی و مددکار مبدل شود، افزود: این دوره آموزشی در قالب ۱۰ نشست با عنوان "رویداد پشتیبانی معنوی آسیب دیدگان اجتماعی" برنامه ریزی شده و با شعار "هر آسیب دیده اجتماعی یک پشتیبان معنوی" در حال اجراست.

وی ادامه داد: این نشست‌ها با حضور استادان برجسته و با پرداختن به موضوع آسیب های اجتماعی در حوزه های تخصصی همچون شناخت آسیب ها، مهارت های ارتباطی، شخصیت شناسی، آموزش روش کار اصولی و مسئله شناسی در یک روز از هفته‌ برگزار می‌شود.

حسن زاده گفت: مراکز خیریه و نیکوکاری، جلسات و روضه های خانگی، تشکل های ازدواج آسان، گروه های سبک زندگی، سمن ها، کانون های فرهنگی خانواده، کانون های خانواده در بسیج، مخاطبان دوره آموزشی "همدلانه " هستند.  

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha