حمیدرضا پیوندی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا ابراز داشت: ۶ آموزشگر از آغاز فعالیت سامانه سیوا(در زبان سمنانی به معنا جدا و جداسازی) تا کنون درب منازل به شهروندان آموزش چهره به چهره دادند و در این مدت ۱۳ هزار ۸۵۰ شهروند آموزش دیدند.
وی افزود: تا کنون هشت هزار و ۳۷۰ تن پسماند خشک از طریق این سامانه جمعآوری شد که عمده این پسماندها کاغذ، کارتن و مقوا است.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان ادامه داد: هشت هزار و ۶۴۹ خانواده تا کنون در این سامانه ثبت نام کردند و چهار هزار و ۳۳۹ درخواست بازیافت در این سامانه به ثبت رسید.
پیوندی با اشاره به طرح ویژه دهه فجر گفت: خانوادههایی که تا ۱۲ بهمن ماه تعداد درخواست بازیافت بیشتری ثبت کنند، در دهه فجر به قید قرعه جوایز نقدی و غیرنقدی دریافت میکنند.
وی ضمن بیان اینکه اکنون این سامانه فقط به صورت وب سایت فعالیت میکند افزود: برنامه نویسی نرم افزار مخصوص سیستم عامل تلفن همراه از نوع اندروید به منظور دسترسی آسانتر شهروندان به سامانه سیوا انجام شده و تا یک ماه دیگر در دسترس شهروندان قرار میگیرد.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان با اشاره به اینکه در حال حاضر هزینه پسماندهای دریافت شده به صورت وجه نقد پرداخت میشود بیان کرد: تا یک ماه آینده کارتهای شهروندی برای کاربران این سامانه صادر و هزینه پسماندهای دریافت شده به صورت الکترونیک به این کارتها واریز میشود.
پیوندی گفت: شهروندان میتوانند برای پرداخت هزینه خدمات مربوط به شهرداری مانند اتوبوسرانی، عوارض پسماند، عوارض نوسازی، شهربازی و فروشگاههای وابسته به شهرداری از این کارتها استفاده کنند.
وی هدف از راهاندازی این سامانه را ارتقای فرهنگ تفکیک زباله خشک از تر در مبدا و جلب رضایت شهروندان اعلام کرد و افزود: از مزایای این طرح، دسترسی آسان، هدایای نقدی و غیرنقدی، کمک به موسسه های خیریه و محافظت از محیط زیست است.
به گزارش ایرنا، سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان با همکاری سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری سمنان اقدام به تهیه نرم افزاری در قالب وب به آدرس www.siva.semnan.ir و اپلیکشین سیوا در قالب نرم افزار جامع «شهر من» شهرداری سمنان جهت مدیریت پسماند خشک نموده است.
نظر شما