سردار سرتیپ پاسدار محمد مارانی روز یکشنبه در آیین گرامیداشت نخستین سالروز شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی در مسجد پیامبر اعظم (ص) بندرشهید رجایی اظهارداشت: سردار سلیمانی نماد مجاهد صادق بود و خون او چکیدهای از خون تمام آزاد مردانی است که در سراسر عالم برای آزادگی جانفشانی میکنند .
وی که خود از همرزمان شهید سلیمانی بود و در سالهای گذشته بعنوان جانشین آن شهید والامقام در لشکر۴۱ ثارالله خدمت میکرد، ادامه داد: آن شهید جبهه اسلام را در سوریه، لبنان و عراق رهبری کرد و برای دفاع از این خاک در مقابل دشمن ایستاد تا جایی که همه دشمنان با واهمه ،حضور ایشان را پایان خود میدانستند .
فرمانده قرارگاه مدینه منوره سپاه با بیان اینکه حاج قاسم سلیمانی در صحنه های نبرد، عرصههای سیاسی، حوزه اقتصادی، فرهنگی، نظامی و دفاعی مرد میدان عمل بود، افزود: شجاعت، تدبیر و ولایتمداری حاج قاسم ناجی نظام و انقلاب و جهان اسلام است.
سردارمارانی با بیان اینکه سردار سلیمانی پاداش مجاهدتها و شب زنده داریهای خود را با شهادت گرفت، عنوان کرد: شهادت حاج قاسم باردیگر روح استکبار ستیزی را دردل همه آزادگان جهان نهادینه کرد و موجب استحکام جبهه مقاومت شد.
وی بیان داشت: ادای دین به حاج قاسم ادامه دادن مکتب اوست و امروز بر ماست تا با تبیین برکات خون آن شهید راه و مکتب حاج قاسم را ره توشه قراردهیم.
قاسم سلیمانی ۲۰ اسفند ۱۳۳۵ در روستای کوهستانی و دورافتاده قنات ملک در استان کرمان چشم به جهان گشود.
وی در ۱۲ سالگی، پس از پایان تحصیلات دوره ابتدایی، زادگاه خود را ترک کرد و مشغول به کار ساختمان در کرمان شد.
با شروع جنگ تحمیلی، وی راهی جبهه شد و کمی بعد، فرمانده بسیجیهای همولایتیاش شد و سپس لشگری از بسیجیها تشکیل داد که به لشکر ۴۱ ثارالله شهرت یافت.
وی در طول دوران دفاع مقدس، با لشگر تحت امر خود در عملیاتهای زیادی از جمله، والفجر ۸، کربلای ۴، کربلای ۵ و تک شلمچه حضور موثر داشت.
قاسم سلیمانی اولین بار در آذر ۱۳۶۰ در عملیات مشترک ارتش و سپاه بنام عملیات طریق القدس در غرب سوسنگرد بر اثر انفجار گلوله خمپاره از دست راست و شکم به شدت مصدوم شد.
با پایان جنگ، لشگر ۴۱ ثارالله به فرماندهی سردار سلیمانی به کرمان بازگشت و درگیر جنگ با اشراری شد که از مرزهای شرقی کشور هدایت میشدند.
قاسم سلیمانی پس از دوران دفاع مقدس تا زمانی که به سمت فرماندهی سپاه قدس منصوب شد، با باندهای قاچاق مواد مخدر در نزدیکی مرزهای ایران و افغانستان جنگید.
وی در سال ۱۳۷۶، از سوی حضرت آیتالله خامنهای، فرماندهی کل قوا، به تهران فراخوانده و مسوولیت سپاه قدس به او سپرده شد.
رهبر معظم انقلاب که بهمن ماه ۱۳۸۹ درجهٔ سرلشگری را به سلیمانی اعطا کرد، در تقدیر از عملکرد قاسم سلیمانی از او به عنوان «شهید زنده» نام بردند.
سردار حاج قاسم سلیمانی در اسفند ماه ۱۳۹۷ از سوی فرمانده معظم کل قوا حضرت آیتالله العظمی خامنهای به دریافت نشان ذوالفقار مفتخر شد.
نشان ذوالفقار پر افتخارترین نشان نظامی ایران است که پس از انقلاب برای نخستین بار توسط رهبری به سرلشگر سلیمانی اعطا شد.
طلوع جمعه ۱۳ دیماه ۹۸ وقتی همه خواب بودند و او بیدار، با شنیدن خبر شهادت مالک اشتر ایران، فرمانده محور مقاومت و علمدار جبهه اسلام یک ایران دردناک شد و مسلمانان و مستضعفان جهان اسلام برایش گریستند، آنها که دلهایشان از مردانگی سردار مردمی و باصلابت فتح شده بود.
بامداد جمعه ۱۳ دیماه ۹۸ سردار سرلشکر سپهبدحاج «قاسم سلیمانی»، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و «ابومهدی المهندس»، معاون الحشدالشعبی به دستور آمریکا در نزدیکی فرودگاه بغداد به شهادت رسید.
نظر شما