به گزارش روز دوشنبه ایرنا از تلویزیون دولتی ژاپن، مقامات می گویند اعلام وضعیت اضطراری ممکن است از هفته جاری برای توکیو و سه استان مجاور آن انجام گیرد.
دولت در ماه آوریل سال گذشته میلادی وضعیت مشابهی را برای کل کشور اعلام کرد که برای بیش از یک ماه ادامه داشت.
دولت کلانشهر توکیو روز یکشنبه ۸۱۶ مورد جدید ابتلا ویروس کرونا را در پایتخت گزارش کرد.
توکیو در روز پنجشنبه، شب سال نو بیش از یک هزار و ۳۰۰ مورد ابتلا را گزارش کرده بود. این اولین بار بود که این رقم از یک هزار نفر می گذشت.
در پایتخت ژاپن حال ۱۰۱ بیمار وخیم است.
از سوی دیگر استانداران توکیو و سه استان مجاور آن، از دولت مرکزی خواسته اند که برای این منطقه وضعیت اضطراری اعلام کند.
این محدودیت ها شامل ملزم کردن رستوران ها برای تعطیلی از ساعت ۸ شب به بعد می شود.
کوئیکه یوریکو، استاندار توکیو گفت: «لطفاً از بیرون رفتن خودداری کنید مگر اینکه کاملاً ضروری یا فوری باشد. من شدیدا توصیه می کنم که به صورت آنلاین کار کنید.»
روز گذشته /یکشنبه/ بیش از سه هزار و ۱۰۰ مورد ابتلای جدید در سراسر کشور تأیید شد. از زمان آغاز این همه گیری جهانی تا کنون در مجموع بیش از ۲۴۵ هزار نفر در ژاپن به این ویروس مبتلا شده اند. تعداد کل جان باختگان در اثر این ویروس نیز بیش از ۳ هزار و ۶۰۰ مورد بوده است.
نیشیمورا یاسوتوشی، وزیر احیای اقتصادی و مسئول تیم مقابله با ویروس کرونا از استاندارهای توکیو، سایتاما، چیبا و کاناگاوا خواست که این اقدامات را به اجرا بگذارند.
این استاندارها به ملاقات نیشیمورا رفته بودند تا از دولت مرکزی بخواهند اعلام وضعیت اضطراری در این چهار استان را بررسی کند.
منابع خبری نزدیک به دولت کلانشهر توکیو می گویند که مسئولان پایتخت در حال بررسی کاهش ساعت کاری رستوران ها به میزان ۲ ساعت و تعطیلی در ساعت ۸ شب به جای ساعت فعلی ۱۰ هستند.
این منابع اضافه کردند گفتگوها بین توکیو و سه استان مجاور آن که شیوع بیماری در آنها شدت گرفته همچنان در جریان است. بنا بر گزارش ها مقامات در حال تبادل نظر نسبت به این مسئله هستند که آیا می توان همان اقداماتی که توکیو مشغول بررسی آنهاست را در این استان ها انجام داد یا خیر؟
داده های جمع آوری شده توسط دانشگاه جانز هاپکینز در ایالات متحده آمریکا نشان می دهد که تا ساعت ۰۰ : ۱۸ روز یکشنبه به وقت جهانی، تعداد مبتلایان در جهان در مجموع ۸۴ میلیون و ۸۳۸ هزار و ۷۴۷ نفر بوده است. تعداد جان باختگان نیز در سراسر جهان یک میلیون و ۸۳۹ هزار و ۶۲۲ نفر بود.
این ارقام نشان می دهد که آمریکا با ۲۰ میلیون و ۴۷۴ هزار و ۱۶۳ مورد بیشترین تعداد مبتلایان را داشته است. هند در رده دوم قرار دارد و پس از آن برزیل، روسیه و فرانسه قرار دارند.
تعداد مرگ و میر نیز در آمریکا با ۳۵۰ هزار و ۵۹۸ مورد بالاترین بوده است. پس از آمریکا مرگ و میر در برزیل بالاترین است و بعد از آن هند، مکزیک، و ایتالیا قرار دارند.
نظر شما