لیدا رفعتی روز سه شنبه در گفت و گو یا خبرنگار ایرنا افزود: حدود پنج سال پیش تیمی ۱۵ نفره متشکل از نیروهای معاونت بهداشتی، آبفا شهری و روستایی، حفاظت محیط زیست، جهادکشاورزی، صمت، مدیریت بحران، شرکت توزیع نفت، شهرداری، شرکت شهرک های صنعتی و کارشناس امور اجتماعی برای بررسی وضعیت آب این شهر تشکیل شد.
وی با بیان اینکه دبیری این کمیته به معاونت بهداشتی محول شد افزود: بررسی هایی لازم برای شناسایی نقاط ضعف و قوت وضعیت آبرسانی در این شهر توسط این تیم صورت گرفت که نقاط ضعف توسط کارشناسان رفع شد.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: رفع برخی از مشکلات شبکه آبرسانی نیاز به اعتبار بالایی دارد که مقرر شد این مشکلات در زمان تامین اعتبار برطرف شود.
رفعتی با بیان اینکه کیفیت آب از نظر میکروبی، شیمیایی، سموم و فلزات سنگین آنالیز شده است گفت: اجرای برنامه ایمنی آب با هدف ارتقای کیفیت بهداشتی آب و شناسایی مخاطرات موجود با حضور اعضای کمیته متشکل از مدیران و کارشناسان دستگاه های اجرایی از سال ۹۴ کلید خورد.
وی اضافه کرد: پس ازپنج سال کار کارشناسی مداوم و برررسی های میدانی با کسب رتبه برتر موفق به اخذ گواهینامه شدیم و همدان به همراه سه استان یزد، زنجان و گیلان تاکنون موفق به دریافت این گواهینامه شدند.
نظر شما