مصرف ماهانه قرص ویتامین دی پس از کرونا نیز ادامه یابد

مشهد- ایرنا- مصرف ماهانه یک قرص ۵۰ هزار واحدی ویتامین دی برای پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ و سایر بیماریها پس از اتمام کرونا نیز توصیه می شود.

مدیر بهبود و اصلاح تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز سه‌شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: کمبود ویتامین دی با ایجاد عوارضی همچون کاهش سیستم ایمنی بدن، باعث ایجاد بیماریهای مختلف از جمله کرونا می‌شود.
دکتر زهرا اباصلتی افزود: بنابراین مصرف یک قرص ۵۰ هزار واحدی در هر ماه برای گروه سنی نوجوانان، جوانان، میانسالان و سالمندان به منظور پیشگیری از کرونا توصیه می شود.
وی ادامه داد: باید ماهانه یک قرص از این نوع استفاده شود زیرا مصرف بیشتر آن عوارض سوء دارد و برای کودکان مصرف ویتامین دی باید طبق تجویز پزشک انجام شود.

مدیر بهبود و اصلاح تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طبق آخرین بررسی ها که حدود هفت سال پیش انجام شده است، ۸۷ درصد جمعیت بزرگسال در خراسان رضوی دچار کمبود ویتامین دی هستند که این رقم در دختران تا ۹۰ درصد می باشد.
وی افزود: کمبود ویتامین دی با توجه به سبک زندگی و پرهیز از آفتاب که در تولید ویتامین دی نقش دارد، در جامعه ایران همانند سایر کشورها شیوع بسیار دارد و طرحهای "مکمل  یاری ویتامین دی" بدین منظور در حال اجراست.

دکتر اباصلتی ادامه داد: ویتامین دی در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماریهای مختلف نقش دارد، بنابراین مصرف مستمر آن با توجه به شیوع کمبود آن در جامعه توصیه می شود. 
بر اساس گزارش‌های انتشار یافته از سوی وزارت بهداشت، بیشتر افرادی که در ایران به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شده‌اند یا بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند دچار کمبود ویتامین "دی" بوده‌اند از این رو مصرف قرص یا کپسول ویتامین "دی" بر اساس دستورالعملهای پزشکی و به طور موثر برای تمامی افراد جامعه شامل کودک و بزرگسال به منظور پیشگیری از کرونا از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی توصیه شده است.

به اعتقاد پزشکان کمبود ویتامین "دی" باعث اختلال در عملکرد ارگانهای مختلف بدن شده و در ایجاد طیف وسیعی از بیماریها مانند امراض قلبی و عروقی، اسکلتی، عصبی و مغزی نقش به سزایی دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha