علی اوسط هاشمی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت: از آذر ٩٨ تا مرداد امسال ۲ هزار استاندارد جدید منطبق با تقاضای روز و حاصل رویش فناوریهای جدید تدوین شد و برای اجرای استانداردها بخشی از کارگاهها باید تغییر کاربری داده شود و به سمت مشاغل نوین مانند ارایه آموزش در زمینه فناوری اطلاعات تغییر کنند.
وی بیان کرد: استاندارد آموزشهای مهارتی برای ۴۰ رشته از ۵۴ رشتهای که در پنج هزار و ۴۰۰ مرکز آموزش فنی و حرفه کشور ارائه میشود تدوین شده است.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور خاطرنشان کرد: تمام استانداردهای آموزشی نوین متناسب با نیازهای گروههای هدف و جامعه تدوین شد.
وی اضافه کرد: دولت توجه ویژهای به بخش توسعه آموزشهای مهارتی دارد و برای نخستین بار بعد از انقلاب با دستور رئیس جمهوری و سه وزیر و معاون اول رئیس جمهوری، با دریافت ردیف اعتباری از محل فروش سهام در بورس برای تجهیز تمام مراکز فنی و حرفهای کشور موافقت شد.
وی خاطرنشان کرد: مراکز آموزش فنی و حرفهای در تمام زمینههای نرمافزاری، سخت افزاری و آموزشی با تخصیص اعتبارات مجهز میشوند تا بر اساس شرایط و فناوری روز پیشرفت لازم صورت گیرد.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور گفت: توجه دولت تدبیر و امید به ارائه آموزشهای مهارتی با تکیه بر علم روز و نیاز بازار در سالهای گذشته کمنظیر است و باید از این فرصت و ظرفیت برای توسعه آموزشی و اشتغالزایی بهره گرفت.
استان سمنان یکی از استانهای موفق در ارائه آموزشهای مهارتی است و ۶۴۴ نفر از مهارتجویان این اداره کل نیمه نخست امسال در محیطکار واقعی و هشتهزار و ۲۲۵ نفر نیمه نخست امسال، با وجود شیوع کرونا، در بخش دولتی و مراکز غیردولتی استان آموزشهای مهارتی فراگرفتند.
۲۸۶ مرکز فعال آموزش دولتی و غیردولتی فنی وحرفهای در استان سمنان وجود دارد.
هاشمی رییس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور طی سفر سه روزه برای شرکت در آیین معرفی مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان سمنان و بازدید و افتتاح مراکز آموزشهای مهارتی به این استان سفر کرد.
نظر شما