سیدرضا امیری زاده روزجمعه در بازدید از محصولات کشاورزی هرمزگان عملکرد تولید پیاز در هر هکتار را پنج هزار و ۴۵تن عنوان کرد و افزود: پیش بینی میشود۴۰۹ هزار تن محصول پیاز در استان برداشت شود.
وی، زمان کاشت پیاز در هرمزگان را اواخر شهریور دانست و اظهارداشت: برداشت پیاز نیز از دیماه آغاز و تا اردیبهشت ماه سال آینده ادامه خواهد داشت.
مدیر زراعت جهادکشاورزی هرمزگان خاطرنشان کرد: ارقام کشت شده پیاز در این استان از نوع تاکی، مینروا و ریوبراوو میباشد.
محصول برداشت شده پیاز در هرمزگان به استانهای تهران، اصفهان، شیراز، اهواز و کشورهای عراق و افغانستان فرستاده میشود.
طبق اطلاعات منتشر شده از سوی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان؛ وسعت زمینهای کشاورزی این استان ۱۵۶هزار هکتار با تولید سالانه ۲میلیون و ۵۲۰ هزار تن شامل ۵۸۵ هزار تن محصول باغی و یک میلیون و۹۵۰ هزارتن محصول زراعی است.
مدیرزراعت جهادکشاورزی:
برداشت پیاز از زمینهای کشاورزی هرمزگان آغاز شد
۱۹ دی ۱۳۹۹، ۹:۲۱
کد خبر:
84177439
بندرعباس- ایرنا-- مدیر زراعت جهادکشاورزی هرمزگان گفت: برداشت پیاز در سطح ۹ هزار از زمینهای کشاورزی این استان آغاز شد.
اخبار مرتبط
-
برداشت ۲۴ هزار تن سیبزمینی در استان تهران
تهران- ایرنا- رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اشاره به توسعه سیب زمینی کاری در این…
-
۲۰۰ هزارتن پیاز از زمین های کشاورزی میناب برداشت می شود
بندرعباس-ایرنا- معاون سازمان و مدیرآموزش جهادکشاورزی میناب گفت : امسال ۲۰۰ هزارتن پیاز از سطح…
-
کشت محصولات خارج از فصل در زمین های هرمزگان آغاز شد
بندرعباس-ایرنا-مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: کشت محصولات سبزی و صیفی خارج از…
نظر شما