برداشت پیاز از زمین‌های کشاورزی هرمزگان آغاز شد

بندرعباس- ایرنا-- مدیر زراعت جهادکشاورزی هرمزگان گفت: برداشت پیاز در سطح ۹ هزار از زمین‌های کشاورزی این استان آغاز شد.

سیدرضا امیری زاده روزجمعه در بازدید از محصولات کشاورزی هرمزگان عملکرد تولید پیاز در هر هکتار را پنج هزار و ۴۵تن عنوان کرد و افزود: پیش بینی می‌شود۴۰۹ هزار تن محصول پیاز در استان برداشت شود.
وی، زمان کاشت پیاز در هرمزگان را اواخر شهریور دانست و اظهارداشت: برداشت پیاز نیز از دیماه آغاز و تا اردیبهشت ماه سال آینده ادامه خواهد داشت.
مدیر زراعت جهادکشاورزی هرمزگان خاطرنشان کرد: ارقام کشت شده پیاز در این استان از نوع تاکی، مینروا و ریوبراوو می‌باشد.
محصول برداشت شده پیاز در هرمزگان به استان‌های تهران، اصفهان، شیراز، اهواز و کشورهای عراق و افغانستان فرستاده می‌شود.
طبق اطلاعات منتشر شده از سوی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان؛ وسعت زمین‌های کشاورزی این استان ۱۵۶هزار هکتار با تولید سالانه ۲میلیون و ۵۲۰ هزار تن شامل ۵۸۵ هزار تن محصول باغی و یک میلیون و۹۵۰ هزارتن محصول زراعی است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha