دکتر محمدحسن درخشان روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: نتیجه مثبت آزمایش ویروس کرونا از بیماران مشکوک در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در بخش سرپایی به ۲۰ درصد کاهش یافته است.
وی افزود: این در حالی است که در زمان اوج شیوع ویروس کرونا نتیجه مثبت آزمایشها از بیماران مشکوک تا ۶۰ درصد هم رسیده بود.
مدیر توسعه شبکه و ارتقا سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: هماینک روزانه ۶۰۰ مورد آزمایش پی.سی.آر بر روی بیماران با علائم مشکوک آلودگی به ویروس کرونا که به مراکز خدمات جامع سلامت این دانشگاه مراجعه میکنند انجام میشود.
وی گفت: زمان اوج همهگیری کرونا تعداد آزمایشهای تشخصی طبی این ویروس در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به روزانه افزون بر دو هزار مورد در بخش سرپایی رسیده بود.
دکتر درخشان افزود: "آزمایش تشخیص طبی سریع ویروس کرونا" که نتیجهاش ظرف ۲۰ دقیقه مشخص میشود، بیشتر برای تعیین وضعیت افراد عضو خانواده فرد مبتلا به این ویروس کرونا صورت میگیرد.
وی همچنین به اختصاص ۱۰ هزار کیت "رپیت تست" یا آزمایش رایگان سریع کرونا به دانشگاه علوم پزشکی مشهد از سوی وزارت بهداشت اشاره و بیان کرد: همه موارد آزمایش در حوزه بهداشت بطور رایگان انجام میشوند.
مدیر توسعه شبکه و ارتقا سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همه شهروندانی که قصد سفر برونشهری دارند باید پیش از سفر، در مراجعه به آزمایشگاههای بخش خصوصی در خصوص آلودگی به ویروس کرونا آزمایش بدهند.
۸۰ درصد جمعیت شش میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند. بقیه جمعیت استان توسط دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی تربتجام و نیشابور خدماترسانی میشود.
بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون یک میلیون و ۲۷۴ هزار و ۵۱۴ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شدهاند. بیماری کووید ۱۹ تاکنون جان ۵۶ هزار و ۱۸ نفر را در کشورمان گرفته است. تاکنون یک میلیون و ۵۸ هزار و ۶۵۴ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا هم در ایران بهبود یافتهاند.
بر اساس آخرین تحلیلهای آماری اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی چهار شهرستان ساری، آمل، رامسر و سوادکوه شمالی در مازنداران در وضعیت قرمز، ۴۳ شهرستان کشور در وضعیت نارنجی و ۴۰۱ شهرستان کشور در وضعیت زرد قرار دارند.
"پاندمی کرونا" تاکنون در سطح جهان ۸۸ میلیون و ۶۱۰ هزار و ۴۸۴ نفر را بیمار کرده و جان یک میلیون و ۹۰۸ هزار و ۸۵۲ نفر را در ۲۳۰ کشور گرفته است. ۶۳ میلیون و ۶۹۹ هزار و ۶۷۱ نفر از افراد مبتلا به ویروس کرونا در سطح جهان، تاکنون درمان شدهاند.
در این میان آمریکا با ۲۲ میلیون و ۱۳۷ هزار ۹ بیمار کووید ۱۹ و ۳۷۴ هزار و ۱۹۷ قربانی ویروس کرونا، بیشترین آمار ابتلا و تلفات ناشی از پاندمی کرونا را در جهان به خود اختصاص داده است. پس از آمریکا کشورهای هند، برزیل و روسیه بیشترین شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا را دارند.
بر اساس آخرین آمارهای رسمی، ایران در جدول مبتلایان پاندمی کرونا جایگاه پانزدهم را در میان کشورهای جهان دارد.
نظر شما