فرماندار و رییس شورای هماهنگی مدیریت بحران گناباد روز شنبه در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: در این رزمایش که به منظور سنجش میزان آمادگی و سرعت عمل دستگاههای امدادی به صورت لحظهای بدون هماهنگی قبلی در کیلومتر ۴۰ مسیر گناباد به نودهپشنگ برگزار شد، با اعلام خطر وقوع حادثه نحوه خدمات آنها مورد بررسی قرار گرفت.
حامد قربانی افزود: پس حضور گروههای امدادی علاوه بر سنجش آمادگی نیروها، تمامی تجهیزات سختافزاری به خصوص خودروها، تجهیزات امدادی و کمکرسان در این چارچوب مورد بازبینی و بررسی دقیق قرار گرفت.
وی سرعت و عملکرد دستگاههای اجرایی امدادرسان نظیر آتشنشانی و مرکز فوریتهای پزشکی گناباد را برای حضور در صحنه "خوب" ارزیابی و بیان کرد: این بخشها در مدت مقرر قانونی خدمات لازم را انجام دادند.
فرماندار گناباد ادامه داد: بحران هیچ زمان خبر نمیکند لذا برگزاری چنین مانورهای در شناسایی نقاط ضعف و قوت بخشهای خدماتی و افزایش آمادگی آنها نقش مهمی دارد بطوری که با تداوم و تکرار این مانورها سرعت عمل و کم و کیف ارایه خدمات در زمان حوادث واقعی افزایش مییابد.
مکان برگزاری رزمایش لحظه صفر بخشی از جاده گناباد - خواف بود که گرچه مسیری روستایی است اما حجم رفت و آمد خودروهای سنگین حامل انواع کالا و همچنین اتوبوسهای مسافربری در آن زیاد است. به همی خاطر سالانه تعداد زیادی تصادف جرحی و فوتی در همین مسیر رخ میدهد.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیز پیشتر به خبرنگار ایرنا گفته بود: جاده کمعرض گناباد - خواف بخاطر افزایش رفت و آمد خودروهای سبک و سنگین و نیز وجود پرتعداد روستاها در طول مسیر یکی از نقاط بسیار حادثهخیز در جنوب خراسان رضوی است.
دکتر امین زمانی افزود: ۱۵ درصد از مجموع سوانح جادهای منجر به جراحت یا فوت شهرستان گناباد مربوط به جاده خواف - گناباد است.
مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد با دو بخش مرکزی و کاخک و چهار شهر گناباد، کاخک ، یونسی و روشناوند در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما