به گزارش ایرنا، «میثاق گودرزی» روز شنبه در دیدار با مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان، اظهار داشت: در این موزه کتب خطی موجود در مجموعه های پراکنده اداری و دانشگاهی، اسناد و مدارک تاریخی در اختیار دستگاه های اجرایی و مجموعه اسناد مجموعه داران ضمن دیجیتال سازی و فهرست نویسی برای دسترسی بهتر محققان و پژوهشگران، در معرض دید عموم مردم و گردشگران داخلی و خارجی قرار میگیرد.
او گفت: اسناد با ارزش تاریخی قابل توجهی از منطقه غرب کشور به ویژه استان همدان در آرشیو ملی ایران و مرکز اسناد استان موجود است که می بایست در فضای مناسب نمایشگاهی و به عنوان بخشی از میراث مکتوب کشور نگهداری شود.
گودرزی خاطرنشان کرد: به همین منظور طرح احداث موزه اسناد و میراث مکتوب منطقه غرب با همکاری اداره کل اوقاف و امور خیریه استان و با سرمایه گذاری خیرین و واقفین فرهنگی در حال طراحی و تدوین است.
مدیرکل اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور افزود: مشترکات بسیاری بین مرکز اسناد همدان و اداره کل اوقاف و امور خیریه وجود دارد که نتیجه همکاری طرفین، ثبت اسناد واقفین، اجرای دقیق نیات واقفین و حفظ و نگهداری اسناد تاریخی مرتبط با وقف به عنوان سند افتخار مردم استان و منطقه است.
گودرزی خاطرنشان کرد: کتاب های خطی و چاپ سنگی، اسناد شرعیه و مکتوبات بسیاری در اختیار اداره کل اوقاف و امور خیریه استان است که خوشبختانه با همکاری مرکز اسناد همدان به عنوان نماینده سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در منطقه غرب کشور ضمن انجام امور تخصصی و فنی، در شرایط خوبی نگهداری شده و در دسترس علاقه مندان قرار دارد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان نیز دراین دیدار با اشاره به سوابق همکاری های دوجانبه این دو نهاد، گفت: آثار خطی در اختیار این اداره کل قابلیت ثبت در حافظه ملی و جهانی را دارد که با همکاری مرکز اسناد استان، به زودی طرح ثبت جهانی آثار به کمیته مربوطه ارسال میشود.
حجت الاسلام «حاجی رضا زین العابدینی» تصریح کرد: خدمت به فرهنگ و تاریخ کشور و تلاش برای ارتقای سطح علمی و آگاهی جامعه از وظایف اعتقادی سازمان اوقاف است و میکوشیم در کنار مجموعه های مربوطه دراین زمینه نیز به خوبی ایفای نقش کنیم.
نظر شما