«احمد اسلامی» روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این میزان خوراک دامی استاندارد در ۶ واحد مستقر در عجبشیر، تبریز، مراغه و بناب تولید شده بود.
به گفته وی در روش تبدیل نهاده به خوراک دام و طیور، بین ۱۰ تا ۱۵ درصد مزیت نسبی در استفاده و تفاوت عملکردی وجود دارد که در صورت تحقق میتواند بهبود قابل توجهی در میزان راندمان تولید و علوفه، صرفهجویی در مصرف آب و کاهش واردات داشته باشد.
وی ادامه داد: دامداران عجبشیر جهت دریافت سهمیه خوراک یارانهدار برای دامهای کوچک و بزرگ خود، میتوانند به صورت ماهانه به جهاد کشاورزی یا شرکت تعاونی دامداری شهرستان مراجعه کنند.
مدیر جهاد کشاورزی: عجبشیر در تولید فرآوردههای دامیِ باکیفیت جزو شهرستانهای برتر آذربایجانشرقی است
«اسلامی» اظهار داشت: عجبشیر با برخورداری از ۱۴۰ هزار راس دام سبک و هشت هزار راس دام سنگین، جزو شهرستانهای برتر در تولید و فرآوری گوشت قرمز و شیر آذربایجانشرقی از نظر کیفیت به شمار میرود.
به گزارش ایرنا خوراک دام در حقیقت یک ماده غذایی مکمل برای دامهای سبک و سنگین به شمار میرود و از مواد عالی همچون پروتئین و فیبر برخوردار است؛ بر همین اساس دولت با توزیع یارانهای آن به دنبال کاهش هزینه دامدار و افزایش راندمان تولید فرآوردههای دامی است.
همین مزیتهای استفاده از خوراک دام از یک سو و اشتغال تعداد قابل توجهی از مردم جنوب آذربایجانشرقی به دامداری از سوی دیگر موجب شده تا طی دو دهه اخیر، واحدهای متعدد تولید خوراک دام و طیور در شهرستانهای مختلف این استان شکل بگیرد.
نظر شما