به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری لبنانی " العهد"، این مرکز توضیح داد: رژیم صهیونیستی به درخواستها و فراخوانهای بسیاری از نهادهای بینالمللی از جمله سازمان ملل در خصوص آزاد کردن فلسطینیها بیاعتنایی کرده و اسرا را به عنوان زندانی سیاسی با توجه به شیوع همهگیری «ویروس کرونا» همچنان در بازداشت نگه داشته است .
بر اساس این گزارش، رژیم صهیونیستی در سال گذشته میلادی به صدور احکام بازداشت در مورد اسرا ادامه داد که در مقایسه با یک هزار و ۲۰ حکم بازداشت صادر شده در سال ۲۰۱۹ به میزان هشت درصد افزایش یافت.
"ریاض الاشقر" مدیر مرکز تحقیقات اسرای فلسطینی در این ارتباط گفت: رژیم صهیونیستی با در پیش گرفتن سیاست بازداشت اداری میخواهد عمر فلسطینیان در پشت میلههای زندان به هدر برود، بدون آنکه اتهام قابل توجهی به آنها نسبت داده شود و در واقع اتهامات نسبت داده شده به اسرای فلسطینی چیزی جز اوهام و تخیلات افسران دستگاه اطلاعاتی رژیم صهیونیستی به عنوان مسئول اداره این پرونده بیش نیست.
وی تاکید کرد که رژیم صهیونیستی از دادگاههای صوری خود خواسته تا بر اساس به اصطلاح پروندههای محرمانه که هیچ کس حق ندارد در جریان آنها قرار گیرد، احکام بازداشتهای اداری جدیدی را صادر کنند و یا احکام گذشته را تمدید نمایند.
الاشقر یادآور شد که تصمیمات اداری تمامی اسرا از جمله زنان و کودکان و رهبران ملی و اسلامی و دانشگاهی و فعالان اجتماعی و روزنامهنگاران و نمایندگان مجلس قانونگزاری را در برگرفته است، به گونهای که دستور بازداشت اداری ۹ نماینده فلسطینی صادر شد که ۶ تن آنان یعنی «محمد أبوطیر و أحمد عطون» از بیت المقدس و «محمد الطل و نزار رمضان» از الخلیل، «حسن یوسف» از رام الله و «خالد طافش» از بیت لحم همچنان در بخش بازداشتهای موقت بسر میبرند.
۱۴۸۷
نظر شما