گزارش ایرنا، شکرالله حسن بیگی روز یکشنبه در اولین نشست تخصصی ستاد هماهنگی انتخابات استان تهران که در شهرستان فیروزکوه برگزار شد، اظهار داشت: طبق اعلام وزات کشور روز ۱۱ اسفندماه ستادهای انتخاباتی فعال خواهد شد اما برنامه ریزی برای انتخاباتی باشکوه و منظم در استان تهران از دو ماه قبل با مساعدت استاندار شروع شده است.
وی افزود: رتبه بندی استان تهران قبل از برگزاری انتخابات سال گذشته ۲۷ کشور بود که سال گذشته با هماهنگی، برنامه ریزی و اقداماتی که انجام شد رتبه استان به چهارم تغییر پیدا کرد و تلاش داریم در انتخابات سال گذشته به رتبه اول کشوری دست یابیم.
معاون استاندار تهران با بیان اینکه در خرداد سال آینده در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس چهار انتخابات و در سایر حوزه های انتخابیه استان سه انتخابات برگزار می شود گفت: برگزاری منظم این انتخابات بسیار سخت است و تلاش داریم با برگزاری جلسات مشورتی و هماهنگی انتخاباتی باشکوه و منظمی را در استان تهران خلق کنیم.
وی با اشاره به اینکه در انتخابات سال گذشته اقدامات خوبی انجام شد گفت: باید این تجربیات و اقدامات در انتخابات سال آینده بکار گرفته شود و همچنین مشکلات را شناسایی و در جهت رفع آن اقدام کنیم.
حسن بیگی با اشاره به برگزاری دوره های آموزشی برای نمایندگان فرماندار و اعضای هیات اجرایی و بازرسان اظهار داشت: برگزاری دوره های آموزشی بسیار ضروری است چرا که بیش از ۲۵ فرآیند انتخابات تنها دو فرآیند بصورت دستی و مابقی بصورت الکترونیکی انجام می شود و باید افراد با تجربه و با دانش کافی در صندوق های رای بکارگیری شوند.
وی ادامه داد: فرماندار شهرستان ها به عنوان مجری اصلی انتخابات در شهرستان ها هستند و بخشداران، مدیران دستگاه های اجرایی طبق قانون وظیفه دارند در جهت برگزاری منظم انتخابات اقداماتی با هماهنگی فرماندار انجام دهند.
معاون سیاسی استاندار تهران بر برگزاری جلسات هماهنگی با ستاد اعضای انتخابات در شهرستان تاکید کرد و افزود: این جلسات باید هر دو هفته یکبار در سطح شهرستان و به ریاست فرمانداران برگزار شود.
همچنین در این جلسه مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری تهران بر برگزاری انتخابات سالم و باشکوه تاکید کرد و افزود: از همین الان باید شعبات اخذ رای در سطح مناطق شهری و روستایی شهرستان ها شناسایی شود و امکانات لازم برای این شعبات برنامه ریزی شود.
رضا علیخانی افزود: باید تلاش شود در مناطق روستایی افراد واجد شرایط برای ثبت نام انتخابات شوراها نام نویسی کنند تا شاهد برگزاری انتخابات شوراها در تمامی روستاهای واجد برگزاری انتخابات در استان تهران باشیم.
وی خاطرنشان کرد: اعضای ستاد انتخابات و مجریان این انتخابات باید بی طرفانه همه آحاد مردم را برای شرکت در این انتخابات دعوت کنند تا شاهد برگزاری منظم و باشکوه انتخابات ریاست جمهوری، شوراهای اسلامی شهر و روستا و خبرگان رهبری در سطح استان تهران باشیم.
فیروزکوه بزرگترین سرزمین جغرافیایی در استان تهران است
همچنین در این جلسه سرپرست فرمانداری شهرستان فیروزکوه نیز گفت: این شهرستان با وسعت ۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر بزرگترین سرزمین جغرافیایی استان تهران را به خود اختصاص داده اند و برای برگزاری باشکوه انتخابات سال آینده تاکنون چندین جلسه هماهنگی اعضای ستاد انتخابات برگزار کردیم.
ابوالقاسم مهری افزود: شهرستان فیروزکوه سه شهرک صنعتی دارد که شهرک صنعتی شماره ۲ در دولت یازدهم عملیاتی شد.
وی با اشاره به ظرفیت مناسب بخش کشاورزی شهرستان فیروزکوه نیز گفت: ۱۸ هزار هکتار از اراضی این شهرستان به بخش کشاورزی اختصاص دارد و همچنین ۲۲۴ هزار هکتاتر نیز جزو اراضی منابع طبیعی و آبخیزداری است.
سرپرست فرمانداری شهرستان فیروزکوه ادامه داد: این شهرستان ۵۳ روستا دارای دهیاری است که ۱۵ روستا در بخش ارجمند و ۳۸ روستا نیز در بخش مرکزی است که البته چندین روستا نیز داریم که فاقد دهیاری است اما با توجه به جمعیت بالای ۲۰ خانواری انتخابات در این روستاها برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به جمعیت عشایری در این شهرستان نیز گفت: در زمان ییلاق جامعه عشایری در این شهرستان مستقر خواهند شد که ۶۰ درصد این عشایر بومی و ۴۰ درصد نیز از استان ها و شهرهای همجوار به شهرستان فیروزکوه عزیمت می کنند و تلاش داریم انتخابات نیز در این مناطق عشایری برگزار کنیم.
مهری خاطرنشان کرد: براساس آخرین سرشماری انجام شده کل جمعیت شهرستان ۳۳ هزار و ۵۵۸ نفر است که از این تعداد بیش از ۱۷ هزار نفر مرد و ۱۶ هزار زن هستند و همچنین بیش از ۱۸ هزار جمعیت شهرستان شهری و مابقی روستایی هستند.
به گفته وی، تلاش داریم که در انتخابات سال آینده نیز انتخاباتی باشکوه و پرشور را در سطح شهرستان رقم بزنیم و در این راستا با استفاده از کلیه امکانات تلاش داریم در این مسیر با هماهنگی استانداری تهران عمل کنیم.
نظر شما