«آقایار فراشی» روز دوشنبه در یک نشست خبری که با حضور خبرنگاران در فضای مجازی برگزار شد، اظهار داشت: ارزش کالای وارداتی به استان همدان در این مدت نیز ۱۴ میلیون و ۷۰ هزار دلار کالا ثبت شده است.
وی با اشاره به اقدامات موثر انجام شده در راستای اشتغالزایی و رونق و جهش تولید در سطح استان، تصریح کرد: برهمین اساس و با توجه به اقدامات حمایتی انجام شده ۲ هزار و ۷۵۷ فرصت شغلی در بخش اصناف این استان ایجاد و زمینه اشتغال بکار این تعداد در واحدهای صنفی فراهم شده است.
فراشی تصریح کرد: این افراد با مجوزهای صادر شده از ابتدای امسال تا پایان آذرماه به جمعیت شاغل در واحدهای صنفی اضافه شدند.
معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان همچنین به پرداخت چهار میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان در قالب تسهیلات رونق تولید به اصناف اشاره کرد و گفت: این تسهیلات بانکی با هدف بهبود اوضاع کسب و کار به واحدهای صنفی فعال و واجدشرایط استان پرداخت شده است.
فراشی تاکید کرد: علاوه براین تسهیلات پرداختی، سه هزار و ۳۳۲ واحد صنفی دیگر در استان همدان برای دریافت تسهیلات حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا به بانکهای عامل معرفی شدهاند.
او همچنین به اشتغال ۴۵ هزار بافنده در عرصه تولید قالی و فرش دستباف استان همدان اشاره کرد و گفت: از این تعداد ۱۱ هزار و ۱۳۰ نفر بیمه شده اند و مابقی فعالان این عرصه نیز در صورت تمایل تحت پوشش خدمات بیمه قرار میگیرند.
وی با بیان اینکه پنج دوره آموزشی ویژه قالیبافان طی سال جاری و به رغم محدودیتهای ناشی از همه گیری ویروس کرونا در استان همدان برگزار شده، افزود: درهمین ارتباط پنج تور مسافرتی بازدید از نمایشگاه تولیدات دیگر استانهای کشور نیز برای فعالان بخش قالی و فرش دستباف استان همدان برگزار شده است.
نظر شما