علیرضا قامتی دوشنبه شب در نشست ستاد مقابله با کرونا در نیشابور افزود: پیش از این نتیجه ۲۰ درصد آزمایشهای کرونا در این شهرستان مثبت بود اما هماکنون این میزان به ۶۳ درصد رسیده که یک هشدار جدی است و اگر نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی بیتوجهی کنیم تعداد جان باختگان و بیماران کرونایی بستری شده افزایش خواهد یافت لذا باید اطلاع رسانی مناسب توسط رسانهها در این زمینه انجام شود.
وی ادامه داد: مراسم دهه فجر را نیز هم از طریق فضای مجازی و هم به صورت حضوری با رعایت پروتکل های بهداشتی می توان برگزار کرد.
فرماندار نیشابور گفت: طی این مدت ۴۳۰ میلیارد ریال تسهیلات به ۴۴۰۰ نفر پرداخت شده است که در این بخش هم نیشابور دارای رتبه نخست استان نسبت به جمعیت شهرستان است.
رییس دانشکده علوم پزشکی نیشابور هم گفت: وضعیت رعایت موازین بهداشتی مطلوب نیست و در صورت ادامه این وضعیت پیشبینی میشود در نیمه دوم بهمن ماه شاهد جهش بیماری و فاجعه دوباره باشیم.
محسن عظیمی نژاد افزود: موافق تعطیلی بازار و ادارات نیستیم و میتوان با رعایت موازین بهداشتی فعالیت ها را ادامه داد اما تجربه نشان داده این موازین رعایت نمی شود.
وی با بیان اینکه از نظر آماری سنین ۶۰ سال به بالا در این شهرستان بیشتر با کرونا درگیر هستند ادامه داد: در نیشابور به ازای هر یکصد هزار نفر ۱۰۵ مرگ کرونایی ثبت شده که این آمار در کشور به ازای ۱۰۰ هزار نفر ۶۷ فوتی است و بیشترین دلیل ابتلا به کرونا در دی ماه در نتیجه دورهمیها بوده که نشان می دهد مردم در شب یلدا رعایت نکردهاند و مسافرت، مراسم ترحیم، مراجعه به مطب ها و بیمارستانها در رتبه های بعدی دلایل ابتلا یه کرونا قرار دارند.
دادستان نیشابور نیز گفت: همه به خصوص اصناف باید نسبت به اشاعه فرهنگ استفاده از ماسک اهتمام داشته باشند و مطالبه گری اصناف برای زدن ماسک توسط مشتریان باید نهادینه شود.
سید محمد حسینی افزود: با وجود انباشت جوانان برای ورزش در باشگاه ها استفاده از ماسک توسط بسیاری از آنان در حد صفر است و در همایش ها و جلسات تعداد افراد حاضر به ۴۰ نفر و بدون فاصله اجتماعی می رسد.
وی ادامه داد: رویکرد برخی شوراها و دهیاریهای روستاها منفعلانه است و در مقابل تجمع رویکرد هوشمند ندارند و موضع سکوت میگیرند و در برخی موارد نیز تایید میکنند.
دادستان نیشابور با بیان اینکه مسوولین باید وحدت نظر داشته باشند گفت: اجتهاد شخصی و نظر سلیقه ای نباید داشته باشیم و باید خود را ملزم به رعایت قانون بدانیم.
فرمانده انتظامی نیشابور هم گفت: از ابتدای اجرای طرح محدودیتهای شبانه ۶ هزار و ۵۳ خودرو در این شهرستان اعمال قانون شده اند.
سرهنگ حسین دهقان پور افزود: در این چارچوب تاکنون ۳۰ خودرو پلاک مخدوش شناسایی و توقیف شده اند.
وی ادامه داد: پس از بازرسی از واحدهای صنفی از ۱۵۵ واحد تعهد گرفته شد و ۲۲۰ واحد صنفی نیز پلمب شدند.
مرکز شهرستان ۴۰۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.
نظر شما