به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران ، دکتر یحیی صالح طبری افزود که ۳۲ تیم عملیاتی مجهز ، کار خدمات رسانی به بیماران کرونایی را تا رساندن به بیمارستان ها انجام می دهند.
وی با بیان اینکه در هر شهرستان کد مخصوص برای انتقال بیماران کرونا مثبت در نظر گرفته شده است ، گفت : این بیماران از طریق آمبولانس های مشخص و مجهز به ادوات مخصوص به بیمارستانهای معین که برای درمان بیماران کووید۱۹ مشخص شدهاند ، انتقال می یابند.
صالح طبری خدمات تیمهای عملیاتی ویژه کرونا اورژانس را مجزا از فعالیت ۹۵ پایگاه دیگر ثابت، سیار و هوایی در سراسر استان توصیف کرد.
رئیس اورژانس ۱۱۵ مازندران با تاکید بر ماسک زدن و حفظ فاصله مناسب با افراد ، از مردم خواست تا ضمن پرهیز از حضور در تجمعات و دورهمی ها، از ترددهای غیر ضرور پرهیز کنند و رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی را جدی بگیرند.
طبق آخرین گزارش دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل هم اکنون یکهزار و ۴۱۸ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان های استان بستری هستند. ۴۵۷ تن از این بیماران تنها طی ۲۴ ساعت گذشته در بیمارستان بستری شدند.
مازندران طبق گزارش رسمی مرکز اورژانس در حال حاضر ۱۸۳ دستگاه آمبولانس در اختیار دارد که ۱۴ دستگاه آن از نوع خودروهای کمک دار و آفرود است. ۵۵ دستگاه از آمبولانس ها هم از نوع "اسپرینتر ۳۱۵" پیشرفته است که به پیشرفتهترین تجهیزات پزشکی از جمله "موبایل ای سی یو"( mobile Icu) و "موبایل سی سی یو" (mobile ccu) یعنی بخش مراقبت های ویژه مجهز میباشد.
نظر شما