به گزارش ایرنا؛ شهردار همدان روز چهارشنبه در این آیین گفت: همدان از گذشته تاکنون در زمینه مقابله با مخاطرات شهری فعال بوده است و به این منظور دبیرخانه کشوری شهرهای تابآور با هدف متمرکز کردن تابآوری در حوزه برنامهریزی راهبردی فعال شد.
عباس صوفی اظهار داشت: این دبیرخانه تلاش میکند با هماهنگی و شناسایی ظرفیتها و ارزیابی و نظارت بر خطرپذیری، همراه با همفکری و همافزایی با مدیریت بحران بر اتخاذ تدابیر زیست محیطی، فرهنگی و اجتماعی بپردازد.
وی تاکید کرد: با دانش و فناوری و آموزش شهروندی می توان فرهنگ ایمنی و تابآوری را در جامعه نهادینه کرد.
صوفی ادامه داد: این دبیرخانه آمادگی برای واکنش موثر در تمام سطحهای مدیریتی را دارد و امیدواریم با اقدامات هماهنگ و ویژه شاهد افزایش تابآوری در شهرها باشیم.
رییس شورای شهر همدان نیز با قدردانی از مدیریت بحران استان در موضوع ایمنی شهرها و مطالعات علمی و کاربری ادامه داد: با ایمن شدن شهرها در برابر حوادث غیرمترقبه می توان گام های بلندی برداشت.
مسعود عسگریان افزود: انتخاب همدان به عنوان دبیرخانه کشوری شهرهای تاب آور، موجب استفاده هرچه بیشتر از ظرفیتهای این استان میشود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان نیز گفت: واگذاری این دبیرخانه به شهر همدان مسئولیت سنگینی دارد و نتیجه آن برای مردم مثبت است.
علیمردان طالبی با بیان اینکه افزایش تاب آوری شهری، پیشگیری از مخاطرات و مقابله با حوادث احتمالی از اهداف دبیرخانه کشوری شهرهای تابآور است گفت: باید به بهترین شکل ممکن، شهرها را به این پویش اضافه کنیم.
نظر شما