موفقیت‌های کرونایی قم حاصل تلاش جمعی مردم و مسئولان است

قم-ایرنا- استاندار قم گفت: اگر امروز قم توفیقی درمبارزه با کرونا دارد وام دار همراهی جمعی است و در این بین بیش از همه خود را مدیون و مرهون مستضعفانی هستیم که با وجود مشکلات اقتصادی و عدم تمکن مالی همراه سیاست‌های ستاد ملی مقابله با کرونا بودند.

بهرام سرمست روز چهارشنبه درجلسه ستاد مدیریت بحران قم درسالن کرامت استانداری، افزود: با این وجود ما نگران وضعیت کرونایی استان هستیم و همه باید به مصوبات دانشگاه علوم پزشکی قم در مقابله با کرونا پایبند باشند.

وی ادامه داد: برپایی هرگونه تجمعی درقم ممنوع است و دراین فاطمیه هم باید مراسم‌ها دقیقا بر اساس ضوابط بهداشتی انجام بگیرد.

به گفته وی، ما نگران هستیم با عادی پنداری کرونا برای سومین بار در دام موج کشنده نوع جهش یافته کرونا قرار بگیریم و نتوانیم پاسخگوی خود و دیگران باشیم.

وی اظهار داشت: قم بیشترین درگیری با کرونا در کشور را داشته و به همین مناسبت سخت گیری‌های بیشتری هم در طی نزدیک به یک سال گذشته اعمال شده‌است.

سرمست افزود: اگر این سخت‌گیری‌ها نبود امروز قم از نظر ابتلا به کرونا درجایگاه سی ام کشور قرار نداشت هرچند این سختگیری‌ها سبب خسارت زیادی به مردم و بیکاری عده زیادی شد.

وی تاکید کرد: اتکای ما در بازگشایی مدارس و حد و مرز آن تصمیم مسئولان بهداشتی است و هر تصمیمی که آنها بگیرند ما اجرا می‌کنیم.

به گفته وی، همراهی خیرین، طلاب جهادی و گروه‌های مردمی در مبارزه با کرونا مایه مباهات است و فعالیت‌های انجام شده در قم به الگوی موفق کشوری تبدیل شده‌است.

وی اضافه کرد: حضور و موضع‌گیری به موقع مراجع تقلید سبب شد تا معضل دوگانه سلامت و دین نتواند در این استان فرصتی برای جولان داشته باشد.

سرمست خاطرنشان کرد: نگرانی‌های دانشگاه علوم پزشکی از عادی پنداری کرونا را کم ارزش جلوه ندهیم چه این که عادی انگاری این ویروس در فصل تابستان صدمات جبران ناپذیری به استان وارد کرد.

وی اظهار داشت: برای ما سلامتی مردم مهمتر از همه مسائل دیگر است و نمیتوانیم این را تحمل کنیم که شهروندانمان مثل برگ خزان در تخت های بیمارستان جان خود را از دست بدهند و ما نتوانیم مصوبات ابلاغی را اجرا کنیم.

وی همچنین عنوان کرد: با برپایی حضوری نماز جمعه باید پروتکل‌های بهداشتی بصورت کامل در شهر قم، پردیسان و سایر بخش های استان رعایت شود.

سرمست در ادامه اظهار داشت: قم از نظر حمایت‌های کرونایی و پرداخت تسهیلات کرونایی در رتبه سوم کشوری قرار گرفته‌است.

استاندار قم گفت: بخش خدمات و گردشگری قم از ابتدای شیوع کرونا خسارتهای فراوانی دیدند اما هنوز نتوانستند در حد قابل قبول از تسهیلات کرونایی بهره ببرند.

وی با اشاره به مساله خاموشی‌های اخیر، تاکید کرد: باید تلاش شود سوخت نیروگاه سیکل ترکیبی قم تامین شود و تا حد امکان زمان اعمال خاموشی ها به مردم اطلاع داده‌شود.

سرمست افزود: در کنار اقدامات تامینی برای بهبود وضعیت برق رسانی قم باید روند اصلاح مصرف نیز توسط دستگاه های فرهنگی در دستور کار قرار بگیرد.

صدرو برگه تردد موقت فقط بصورت الکترونیکی

معاون سیاسی و امنیتی استانداری قم نیز درادامه با اشاره به الکترونیکی شدن سامانه صدرو برگه تردد موقت، اظهار کرد: با راه اندازی سامانه مورد نظر به هیچ عنوان این برگه‌ها بصورت حضوری صادر نخواهد شد.

بیژن سلیمانپور ابراز کرد: اقدامی که امروز در استان قم در مساله تامین برق در نیروگاه سیکل ترکیبی انجام می‌شود یک کار بزرگ در مساله امنیت ملی و تامین برق مورد نیاز کشور است.

همزمان با کاهش قابل توجه شمار مبتلایان به کرونا در قم، وضعیت کرونایی این استان از روز بیستم دی‌ماه به حالت آبی درآمد.

«ویروس کرونا»، موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر سال گذشته (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام‌برده می‌شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom @ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته ‌شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha