علیرضا عربلو روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: این عملیات در مدت ۱۷ ماه با رکورد ۲۳۰ هزار نفر ساعت کار انجام شد.
وی در تشریح این طرح فنی بیان داشت: بر اساس نتایج و گزارشات دریافت شده از ارزیابی وضعیت حفاظتی خطوط لوله و نتایج ارزیابی پوشش به روش DCVG، تعمیرات تعویض پوشش خط لوله ۲۴ اینچ سرخون- رفسنجان از تیرماه سال گذشته(۹۸) با هدف کاهش شدت خوردگی ، یکپارچه سازی پوشش و ارتقا فرآیند حفاظت کاتدی در دستور کار قرار گرفت و در دی ماه امسال با موفقیت به پایان رسید.
مدیر منطقه شش عملیات انتقال گاز با اشاره به ریسک بالای حفاری پیوسته در زمین هایی با خصوصیات جغرافیایی متفاوت در ارتفاع از سطح دریا تا مناطق کوهستانی با شیب ۳۰ درجه، از دیگر چالش های این طرح، به همزمانی اجرای ۸ ماه پایانی عملیات با شیوع ویروس کرونا و تاثیر بیماری بر کاهش تعداد پرسنل و محدودیت های رفت و آمد ماشین آلات اشاره کرد.
عربلو ضمن قدردانی از زحمات کارکنان خود در واحدهای ستادی و عملیاتی از جمله معاونت عملیات خطوط لوله، بازرسی فنی، HSE و امور پیمانها که به صورت مستقیم و غیر مستقیم در اجرای این طرح نقش داشتند، عملیات بازرسی و تست موفقیت آمیز سیستم قطع خودکار شیرهای بین راهی در منطقه شش عملیات انتقال گاز در آذرماه امسال را نیز موفقیت آمیز عنوان کرد.
به گفته وی، این طرح نیز طبق برنامه نت سالیانه در دو بازه زمانی شش ماهه تمامی شیرهای خودکار بین راهی منطقه مورد بازرسی و تست قرار گرفتند.
مدیر منطقه شش عملیات انتقال گاز، هدف از این عملیات را کسب آگاهی از صحت و دقت عملکرد سیستم شیرهای خودکار و رفع خرابی های احتمالی عنوان کرد که با توجه به نقش بسیار مهم وحیاتی این شیرها درهنگام گسستگی خط لوله، انتقال گاز قسمت آسیب دیده را از بقیه مسیر خط جدا کرده و از گسترش نشت و هدر رفت حجم وسیع گاز و افزایش تبعات و ریسک های ناشی از حوادث احتمالی جلوگیری می کند.
عربلو خاطرنشان کرد: در اجرای این طرح حوزه که در راستای انتقال ایمن و پایدار گاز طبیعی صورت گرفت، معاونت عملیات خطوط لوله و امور بازرسی فنی منطقه همکاری و تلاش های زیادی انجام دادند.
نظر شما