۲۵ دی ۱۳۹۹، ۱۸:۰۱
کد خبرنگار: 1187
کد خبر: 84185908
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

فرماندار: نقاط کور پوشش اینترنت در تکاب به‌زودی رفع می‌شود

مهاباد- ایرنا- فرماندار تکاب گفت: با رایزنی‌ها و پیگیری‌های انجام‌شده و به دستور ویژه استاندار آذربایجان‌غربی پوشش شبکه اینترنت در مناطق روستایی این شهرستان ارتقا می‌یابد و تا پایان سال دیگر هیچ نقطه کوری در منطقه وجود نخواهد داشت.

 امیر ستوده‌فر روز پنج‌شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش تکاب افزود: به‌زودی سیستم های USO و سه دکل "های‌وب" در این شهرستان نصب می‌شود که موجب پوشش تمام مناطق روستایی و رفع مشکل دسترسی روستاییان به اینترنت پرسرعت خواهد شد.

وی با بیان اینکه با این اقدام نقاط کور شبکه اینترنت در تکاب منطقه رفع می‌شود اظهار داشت: اعلام آموزش و پرورش این شهرستان مبنی بر حضور ۹۰ درصدی دانش آموزان در شبکه شاد، امری مطلوب است که با بهبود پوشش اینترنت در منطقه این میزان افزایش خواهدیافت.

فرماندار تکاب با قدردانی از تلاش‌های معلمان و کادر آموزشی مدارس در برگزاری مناسب و منسجم امتحانات و فعالیت آموزشی در فضای مجازی بیان کرد: مدیران و کادر آموزشی مدارس نسبت به رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی و اجرای دستورالعمل‌های ابلاغ شده نظارت جدی داشته باشند.

ستوده‌فر ادامه داد: هم اینک ۶۳ کلاس درس در مناطق مختلف شهری و روستایی تکاب در حال احداث است که با وجود ۶۷۵ باب کلاس درس ۱۰ درصد مجموع کلاس های فعلی را شامل می‌شود که اقدام خوبی در راستای امر مدرسه سازی و توسعه فضاهای آموزشی است.

وی با تاکید بر پیش‌بینی صحیح کاربری آموزشی زمین‌های انتخاب شده برای احداث مدارس گفت: در زمینه احداث مدرسه های جدید، حوزه جغرافیایی مدارس به درستی انتخاب و مدارس بر اساس نیازهای جمعیتی احداث شود.

فرماندار تکاب اضافه‌کرد: در فرآیند تعلیم و تربیت باید به مسئله پرورش هم‌پای آموزش نیز اهمیت داده شود چرا که توسعه پایدار جامعه نیازمند اصلاح و تقویت فرهنگ دینی و آموزشی است.

ستوده‌فر افزود: دانش آموزان باید در مدارس و آموزش‌های مجازی با مفاهیم دینی بیشتر آشنا شوند از این رو باید در آموزش ها، به خلاقیت در علم و دین توجه ویژه و موثری شود.

امام جمعه تکاب نیز در این در جلسه با تسلیت ایام سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) گفت: شاخصه‌های مکتب فاطمی در مدارس تبیین شود و سیره زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) الگوی تربیت اسلامی دانش آموزان قرار گیرد.

حجت‌الاسلام علی رحیمی افزود: مکتب فاطمی و سیره دینی و اجتماعی دخت نبی مکرم اسلام(ص) راهنمای سعادت جامعه و غنی‌تر شدن تعلیم و تربیت در مدارس است.

وی بیان کرد: تاسیس شوراهای آموزش و پرورش در کشور نشانه اهمیت تعلیم و تربیت در نظام جمهوری اسلامی ایران است و باید از آن به عنوان اتاق فکر و تسهیل کننده پیشرفت و تعالی در حوزه تعلیم و تربیت استفاده کرد.

تکاب با ۸۱ هزار نفر در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده و دارای ۱۳ هزار نفر جمعیت دانش‌آموزی و ۲۰۰ واحد آموزشی است؛ این شهرستان در جنوب شرقی استان قرار گرفته و از نظر زیرساخت های توسعه، یکی از شهرستان های محروم کشور به شمار می رود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha