به گزارش ایرنا در این مراسم ناصر آخوندی، داریوش سلیمی، خسرو نشان، سعید پورعلی، علی مقدس زاده، ابوالفضل طیبی، علی عرب، عزیزاله فرضی پور، محسن قریب، رحمان سادات نجفی و مسیح الله صفا با حکم غلامحسین مظفری، رئیس ستاد هماهنگی و پیگیری مسائل جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، به عنوان اعضای این ستاد معرفی شدند.
مظفری در این جلسه با اشاره به اهمیت تعامل سازنده بخش خصوصی از جمله جامعه بازاریان و هتل داران در ارائه خدمات با کیفیت به گردشگران این منطقه اظهار داشت: با هم افزایی و همدلی بخش خصوصی در قالب ستاد هماهنگی و پیگیری مسائل جام جهانی ۲۰۲۲قطر می توانیم اقدامات موثری در ترغیب و جذب گردشگران و شرکت کنندگان رویداد ۲۰۲۲ قطر برای سفر به منطقه آزاد کیش داشته باشیم.
وی با بیان این که بخش خصوصی از زمان شکل گیری منطقه آزاد کیش مشارکت خوبی در راستای توسعه و پیشرفت این منطقه داشته است گفت: از ابتدای همه گیری بیماری کرونا،کمیته هایی برای کنترل شیوع و گسترش این ویروس تشکیل شده است که مشارکت بخش خصوصی در این زمینه ستودنی است.
رئیس هیات مدیره سازمان منطقه آزاد کیش با بیان اینکه مشارکت و همراهی بخش خصوصی در مقابله با بحران ناشی از همه گیری کرونا مبین توانمندی های این بخش است تصریح کرد: در رویداد۲۰۲۲قطر به عنوان فرصتی ارزشمند و طلایی باید از توانمندی های بخش خصوصی در جهت معرفی ظرفیت های"اقتصادی، گردشگری و ورزشی" این منطقه در عرصه بین المللی بهره گرفت و برای تحقق این اهداف ارتقاء زیر ساخت های جزیره کیش ضروری است.
مظفری بر تدوین برنامه زمان بندی دقیق منطقه آزاد کیش برای بهره مندی از فرصت جام جهانی۲۰۲۲قطر و تعهد به اجرای آن تاکید کرد و افزود: در این ستاد در قالب کمیته های فنی و تخصصی موضوعات " گذرنامه، حمل و نقل، استقرار، اقامت گردشگران و سایر موارد مرتبط" برررسی شده که باید در دو ماه آینده این نشست ها به یک نتیجه مطلوب برسد و اطلاعات دقیق به صورت مکتوب و آنلاین به روز رسانی و استانداردسازی شود.
همچنین معاون فرهنگی و گردشگری دبیرخانه مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی در این جلسه ضمن قدردانی از مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش برای تشکیل ستاد هماهنگی و پیگیری مسائل جام جهانی ۲۰۲۲قطر و انتخاب شایسته اعضای این ستاد گفت: با توجه به این که مناطق آزاد کشور فرصت ارزشمندی برای بهره مندی از چنین رویداد مهمی است، با آماده سازی و انجام مطالعات برندینگ جزیره کیش، این منطقه در شمار جزایر شناخته شده برای گردشگران سراسر دنیا قرار می گیرد.
محمدعلی وکیلی با تاکید بر فرایند برندسازی جزیره کیش که می تواند به عنوان شتاب دهنده در این رویداد مهم نقش آفرینی کند تصریح کرد: تحقق برند سازی با ارتقای زیرساخت های ورزشی جزیره کیش سبب می شود این منطقه تا سکوی شناسه برای جهان ارتقا یابد.
وکیلی بیان داشت:گردشگری در منطقه آزاد کیش یک اولویت مهم است و توریسم ورزشی بهترین شاخص گردشگری برای کشور ما محسوب می شود.
وی بر استاندارد سازی هتل ها و حمل و نقل هوشمند جزیره کیش در سطح قواعد فیفا برای بهره مندی از این رویداد مهم اشاره داشت و گفت: بر اساس قواعد فیفا و با تلاش و مشارکت بخش خصوصی، استاندارد سازی در حوزه هتلینگ گام نخست برای محقق شدن این امر مهم است. اولویت ها و شاخص ها در قالب این ستاد باید بررسی شود و در مسیر مطالبه ملی قرار گیرد از این رو اگر نظرسنجی انجام شود اکثریت ایرانیان خواهان سهیم بودن و مشارکت فعال در رویداد ۲۰۲۲ هستند.
نظر شما