به گزارش ایرنا، محمد محسنی شامگاه جمعه در جمع خبرنگاران افزود: این مانور با هدف مدیریت مصرف و کنترل وضعیت انرژی در روزهای ۲۵ و ۲۶ دی و در مناطق مختلف استان اجرا شد و لامپ های پرمصرف در خیابانها و بلوارها با لامپ کم مصرف جایگزین و روشنایی معابر به صورت زیگزاگی تغییر یافت تا در مصرف برق صرفه جویی شود.
محسنی تصریح کرد: برای کنترل میزان مصرف و مدیریت در شرایط کنونی از ابتدای سال مانورهایی برای رفع نواقص در سیستم و نوسازی شبکه آغاز شده و در هر دوره بخشی از مشکلات برطرف می شود تا زمینه بهینه سازی مصرف و توزیع مهیا شود.
معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان تاکید کرد: بهسازی و اصلاح شبکههای فرسوده توزیع برق، اصلاح و مدیریت انرژی شبکههای روشنایی معابر، افزایش پایداری و قابلیت اطمینان شبکه و افزایش میزان رضایتمندی مشترکان از مهمترین اهداف برگزاری این مانورها محسوب می شود.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه این سومین مانور اصلاح شبکه توزیع در سال جاری است که با رویکرد اصلاح و تعدیل روشنایی معابر و استانداردسازی ولتاژ مشترکین برق انجام می شود، قطعا منجر به ایجاد ظرفیتی به عنوان نیروگاه مجازی برق خواهد بود و آثار مثبتی در کاهش مصرف سوخت گاز نیروگاه های تولید برق، در فصل سرد سال خواهد داشت.
محسنی اظهار داشت: طی سه ماه گذشته بیش از ۱۲هزارو ۳۰۰ چراغ روشنایی معابر اصلاح و بهسازی شده است و در مانور سراسری پیک بار زمستان و با هدف کاهش مصرف انرژی برق، بیش از سه هزار چراغ روشنایی معابر در سطح شمال استان اصلاح خواهد شد.
وی با اشاره به برودت هوا و افزایش مصرف گاز در روزهای سرد زمستان تصریح کرد: در این شرایط گاز کمتری به نیروگاه ها می رسد که منجر به کاهش تولید برق می شود و صنعت برق برای تامین برق پایدار و مطمئن و خدمات رسانی به مشترکین برق در سراسر کشور با مانور تعدیل روشنایی معابر و کاهش مصرف انرژی برق به تامین سوخت نیروگاه ها کمک خواهد کرد.
محسنی با اشاره به پویش صنعت برق همیشه بیدار گفت: پرسنل صنعت برق به عنوان ایثارگران خاموش در ایام تعطیل و شرایط سخت کرونایی با رعایت توصیههای بهداشتی بهصورت شبانه روزی در حال تلاش برای اصلاح و توسعه و پایداری شبکههای توزیع هستند و امیدواریم بتوانیم ضمن عبور موفق از پیک بار زمستان، انرژی برق را بدون وقفه به مردم ارائه کنیم.
وی افزود: ۴۰دستگاه کنتور هوشمند در ادارات شمال استان برای کنترل و نظارت مصرف انرژی برق نصب شده است و با همکاری یکهزارو ۵۰۰ مشترک کشاورزی میزان ۱۵۲مگاوات ساعت در پیک بار زمستان صرفه جویی شد.
معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان تاکید کرد: با اعمال الگوهای بهینه مصرف برق در پیک بار، فعالان بخش صنعت و کشاورزی در شمال استان از شرکت توزیع برق پاداش دریافت خواهند کرد.
وی ادامه داد: در مانور امروز هم چند مرکز استخراج رمز ارز در شمال استان با هدف کنترل پیک بار زمستان فعالیت آنها متوقف شد.
محسنی تاکید کرد: مراکز استخراج رمز ارز غیرمجاز در واحدهای صنعتی، سوله های صنعتی، منازل، چاههای کشاورزی و دامداری ها که به صورت غیرمجاز نسبت به استفاده برای استخراج رمز ارز اقدام می کنند شناسایی و همگی تعطیل و متوقف خواهند شد.
نظر شما