مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایهگذاری استانداری چهارمحال و بختیاری در این نشست گفت: به دلیل وجود برخی نواقص در سامانه کارا و مرتبط نبودن این سامانه با سامانه مرکزی دولت، تعدادی از کارمندان ساکن در روستاها موفق به ثبت تقاضا برای دریافت تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری شده بودند که بنا بر ابلاغ شیوهنامه معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه امور اجتماعی، کارمندان گیرنده تسهیلات تا ۱۰ آذر فرصت داشتند برای رفع انحراف ایجاد شده اقدام کنند.
علی محمدی ،اعلام قطعی بازنشستگی یا خروج از دستگاههای اجرایی، واگذاری تسهیلات به نزدیکان و یا بازپرداخت تسهیلات در یک نوبت را از روشهای رفع انحراف تسهیلات در این بخش برشمرد و افزود: بنا به مصوبه کمیته استانی نظارت بر انحراف تسهیلات، آخرین مهلت برای ۳۴ نفر از کارمندان استفادهکننده از تسهیلات در چهارمحال و بختیاری، ۲۹ دی اعلام شده است.
وی اظهار داشت: با پایان یافتن مهلت تعیینشده، بانکهای عامل موظف به بازپسگیری تسهیلات اشتغال خواهند شد و در صورت تخلف، موارد به مراجع قضایی معرفی میشوند.
محمدی در ادامه بر لزوم فعالیت کمیتههای نظارت بر تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری در شهرستانها تأکید و تصریح کرد: این کمیتهها باید با هماهنگی فرمانداران برای بازدید از طرحهای اشتغالزا و بازرسی و راستی آزمایی انحراف تسهیلات اقدام کنند.
وی یادآور شد: به دلیل شیوع ویروس کرونا برنامه بازرسی از طرحهای دریافتکننده تسهیلات اشتغال تا حدودی متوقفشده بود که از ابتدای بهمنماه، فرآیند بازدیدها و بررسی انحراف تسهیلات دوباره اجرا میشود.
به گزارش ایرنا، اجرای طرح اشتغال پایدار روستایی و عشایری از طرحهای مهم دولت تدبیر و امید برای رونق اشتغالزایی در کشور به شمار میرود و بنا به گفته مسولان استانی تا پایان آذر امسال از مجموع ۴۳۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان اعتبار اشتغال پایدار روستایی و عشایری چهارمحال و بختیاری بیش از ۷۰ درصد آن جذبشده است.
نظر شما