بصیرت فاطمی تنها راه برون‌رفت از مشکلات فرهنگی است

یزد- ایرنا- یکی از کارشناسا ن حوزه علمیه قم گفت: تنها راه برون‌رفت از مشکلات فرهنگی و تهدید نرمی که دشمنان بر نظام و انقلاب اسلامی تحمیل می‌کنند توجه و بهره‌گیری همگان از بصیرت فاطمی است .

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام محمدعلی عالم روز یکشنبه در مراسمی که با رعایت نکات بهداشتی در مسجد صاحب‌الزمان (عچ) مهریز با حضور امام جمعه ، فرماندار و تعدادی از اقشار مختلف مردم به مناسبت سالروز شهادت حصرت فاطمه زهرا (س) برگزار شد، افزود: الگوگیری از زندگی و سیره زهرای مرضیه (س) که در صدر همه آنها بصیرت قرار دارد، موجب شکست توطئه فرهنگی دشمن است .

وی ادامه داد:  باید همواره به مناسبت های مختلف خصوصا در ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) روحانیان و مبلغان دینی در کنار فعالیت رسانه‌های گروهی و شبکه‌های اجتماعی برای تبیین سیره و فضایل و مناقب این بانوی نمونه اسلام در جامعه و برای نسل جوان و دانش‌آموزان و دانشجویان تلاش کنند.

این کارشناس مذهبی اظهارکرد: حضرت فاطمه زهرا (س) مدافع حقیقی دین اسلام و ولایت است ، با بینش و بصیرت الهی و اخلاقی خود در طول تاریخ و برای همیشه سرمشق همه انسان‌ها در تمامی عصرهاست و وظیفه اصلی روحانیان واکاوی بصیرت فاطمی در جامعه است .

عالم با اشاره به اینکه دشمنان با استفاده از فضای مجازی دین و ارزش‌های معنوی و انقلابی را در کشور ما نشانه گرفته‌اند، اظهار کرد: راه شکست توطئه‌های فرهنگی و اقتصادی دشمنان فقط تکیه به دین و معنویت و حرکت در مسیر ائمه اطهار (ع) و فاطمه اطهر (س) است.

حضرت فاطمه(س) در سال پنجم پس از بعثت و در روز ۲۰ جمادی الثانی در مکه معظمه در خانه حضرت محمد(ص) پیامبر اسلام و حضرت خدیجه(س) به دنیا آمد و  نام مبارک آن حضرت، فاطمه است و برای ایشان القاب و صفات متعددی همچون زهرا، صدیقه، طاهره، مبارکه، بتول، راضیه و مرضیه نیز ذکر شده و ام‌الحسین، ام‌الحسن، ام‌الائمه و ام ابیها از جمله کنیه‌های این بانوی مطهر اسلام است.

سراسر زندگانی صدیقه طاهره(س)، مملو از مکارم اخلاق و رفتارهای نمونه انسانی است، با امام علی(ع) پیشوای اول شیعیان ازدواج کرد و در تمامی برهه‌های حساس زندگی در کنار آن امام بود و از آن حضرت حمایت می‌کرد، حضرت زهرا(س) در همسرداری و مهر مادری الگوی جهانیان است.

در دامن پاک فاطمه زهرا(س) ۲ امام و شخصیت ممتاز عالم بشری، امام حسن(ع) مظهر حلم و وقار و امام حسین(ع) سرور شهیدان تربیت یافتند و سلسله امامت و ولایت را استمرار بخشیدند و نیز زینب‌کبری(س) حماسه‌ساز روز عاشورا که پیام حسینی و حماسه عاشورا را در جهان اعلام کرد.

سرانجام حضرت فاطمه(س) بر اثر شدت ضربه و لطمه ای که بر اثر هجوم به خانه‌اش و وقایع پس از آن بیمار شد و در بستر بیماری افتاد.

در ایام بیماری حضرت روزی امام علی (ع) را فراخواند و آن حضرت را وصی خویش قرار داد و وصیت کرد  که پس از وفاتش، او را شبانه غسل ،کفن و دفن کند و احدی که در حق او ستم روا داشتند در تدفین و اقامه نماز بر پیکرش حاضر نباشند.

حضرت فاطمه زهرا(س) در حالی که از عمرش ۱۸ سال بیشتر نمی‌گذشت به روایتی در ۱۳ جمادی‌الاول سال ۱۱ هجری قمری و بنا بر روایتی دیگر در سوم جمادی‌الثانی سال ۱۱ هجری قمری به شهادت رسید.

      

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha