شکرالله مالکی روز سهشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: در راستای حمایت از دانشآموزانی که به گوشی و تبلت دسترسی نداشتند، اداره کل آموزش و پرورش استان با همکاری خیران تاکنون ۹۷۹ تبلت، ۷۳ عدد گوشی تلفن همراه هوشمند، ۲۸ دستگاه تلویزیون، چهار دستگاه لپتاپ و تعدادی دستگاه دیجیتال تلویزیون و هچنین۸۳۰ مورد معرفینامه برای دریافت تسهیلات ارزان قیمت برای کسانی که متقاضی بودند، اهدا کرده است.
وی با اشاره به اینکه برخی نهادهای حمایتی نیز برای دانشآموزان جامعه هدف کمک هزینه خرید و یا تجهیزات گوشی و تبلت تهیه و توزیع کردهاند، افزود: تاکنون بانک اطلاعاتی کاملی در این زمینه تهیه نشده است.
به گفته وی، در این زمان ۲۵ درصد دانشآموزان استان به وسایل هوشمند از جمله گوشی هوشمند و تبلت دسترسی ندارند.
مالکی با تاکید بر اینکه امسال بیش از ۲۱۰ هزار دانشآموز در مقاطع مختلف تحصیلی مشغول تحصیل هستند، افزود: از این تعداد حدود ۴۰ تا ۵۰ هزار دانشآموز از دسترسی به شبکه شاد به دلیل نداشتن گوشی هوشمند و یا تبلت بیبهرهاند.
وی اظهار داشت: به منظور ایجاد فرصت برابر آموزشی برای همه دانشآموازن ۱۰۸ هزار مورد تولید محتوا در قالب درسنامه تهیه شده است تا دانشآموزانی که امکانات آموزشی ندارند از این درسنامهها استفاده کنند.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا که منجر به بیماری نوپدید کووید ۱۹ شده است، بسیاری از کشورهای جهان درگیر کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوقالعاده اعلام کند.
استفاده همگانی از ماسک، رعایت فاصله ۲ متری از یکدیگر، شستوشوی دستها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادنهای مکرر و منع سفر و حضور در اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه میکنند.
نظر شما