علیرضا مرادیان روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این فرودگاه با سرمایه گذاری بخشخصوصی و با همکاری دولت با ظرفیت ۵۰ فروند هواپیمای آموزشی در زمینی به مساحت ۹۸ هکتار ساخته شد و شامل باند فرود، آشیانه و سه ساختمان اداری با هدف آموزش پروازهای سبک ۲ نفری و تاکسی پرواز است.
وی با قدردانی از بخش خصوصی برای ساخت فرودگاه ادامه داد: باند فرودگاه هزار و ۶۰۰ متر طول و ۲۵ متر عرض دارد و فرودگاه شامل ۲ آشیانه با سه هزار و ۶۰۰ مترمربع زیربنا و سه دستگاه ساختمان اداری که چهار هزار و ۲۰۰ مترمربع زیربنا دارد.
معاون فرمانداری مهریز بدون اشاره به مبلغ سرمایه گذاری اظهار کرد: ساخت فرودگاه در معرفی منطقه و توسعه شهرستان و استان نقش موثری دارد و دولت برای اجرای اینگونه طرحها از متقاضیان و سرمایهگذاران حمایت میکند.
هماکنون در استان یزد تنها فرودگاه بین المللی شهید صدوقی یزد فعال است و مقصد و مبدا پروازهای متعدد داخلی و خارجی است که جابه جایی مسافر در این مسیرها با همکاری بیش از ۱۰ شرکت هواپیمایی داخلی و خارجی صورت میگیرد .
فرودگاه یزد دهمین فرودگاه ایران از نظر ترافیک هوایی و مسافری است که مردم از خدمات آن استفاده میکنند.
مرکز شهرستان مهریز با ۵۵ هزار نفر جمعیت در ۳۰ کیلومتری جنوب شهر یزد قرار دارد و پنج شهرک صنعتی و افزون بر چهار هزار نیرو در واحدهای تولیدی آن فعالیت دارند .
مهریز یک شهر و یک بخش مرکزی با پنج دهستان و ۴۶۷ روستا و آبادی است.
استان یزد با یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۱۰ شهرستان دارد که ۸۷ درصد جمعیت آن در ۲۴ شهر و بقیه در روستاها و آبادی زندگی می کنند.
نظر شما