به گزارش ایرنا، ناصر محمودی روز سهشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامهای حمایتی از فعالان صنایع دستی اظهار کرد: ۲۰۵ نفر از صنعتگران و تولیدکنندگان این بخش برای دریافت تسهیلات به میزان ۲۲ میلیارد و ۴۹۰ میلیون ریال نامنویسی کرده بودند که از آن بهرهمند شدند.
وی افزود: امسال با وجود شیوع ویروس کرونا تلاش شد تا فعالیتها برای توسعه آموزش و تولید صنایعدستی در استان اردبیل رونق گیرد، چرا که رونق این بخش گام مهمی در راستای تحقق شعار سال به شمار میرود.
معاون صنایع دستی ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل ادامه داد: برپایی بازارچه دایمی عرضه و فروش صنایع دستی و برگزاری نمایشگاه فرش و صنایع دستی با همکاری اتحادیه فرش دستبافت و کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز از جمله اقدامهایی بود که امسال در حوزه صنایع دستی در بقعه شیخ حیدر مشگینشهر انجام شد.
وی با اشاره به تجهیز مدرسه جعفر اسلامی به عنوان مرکز آموزش صنایعدستی شماره ۲ اردبیل با تامین اعتبار پنج میلیارد ریالی، اضافه کرد: ساخت بخش دوم ساختمان نمایشگاه صنایع دستی نمین و انتخاب اردبیل به عنوان استان پایلوت برای تجهیز و آمادهسازی خانه ایرانی از دیگر اقدامها بود.
محمودی همچنین به صدور و تمدید ۴۰ کارت فقره شناسایی فعالان صنایع دستی در ۹ ماه گذشته اشاره کرد و یادآور شد: ساختمان نمایشگاه صنایع دستی با همکاری بخش خصوصی در شهرهای عنبران، نمین و خلخال نیز در سالجاری راهاندازی شد.
بنابر آخرین آمارها افزون بر ۳۰ هزار صنعتگر فعال استان اردبیل در بیش از ۶۰ رشته صنایع دستی به تولید محصول اشتغال دارند.
نظر شما