احمدرضا محمدی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: با وجود اینکه در فصل زمستان قرار داریم و مصرف آب در بسیاری از بخشها کاهش یافته است، اما شیوع کرونا و رعایت توصیههای بهداشتی به ویژه شستوشوی دستها مصرف آب را تا حد قابل توجهی افزایش داده است.
وی ادامه داد: این افزایش مصرف آب اگر چه تاکنون چالشی در خصوص قطعی و یا افت فشار آب در مناطق روستایی و شهری به دنبال نداشته است اما میتواند برای تابستان نگرانکننده باشد از این رو توصیه میشود علاوهبر رعایت نکات بهداشتی، مدیریت مصرف آب بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
محمدی با اشاره به تولید و مصرف ۸۰ میلیون مترمکعب آب در استان، تصریح کرد: از این میزان ۵۰ میلیون مترمکعب آب سهم مناطق شهری و ۳۰ میلیون مترمکعب آب سهم مناطق روستایی است که با توجه به افزایش ۳۰ درصدی مصرف آب در استان این موضوع میتواند تامین آب را با چالش مواجه کند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری به راهکارهای مدیریت مصرف آب در دوران شیوع کرونا اشاره کرد و گفت: توصیه میشود در زمان شستوشوی دستها هنگام ماساژ دستها شیر آب بسته بماند و تنها در زمان آبکشی شیر باز شود و علاوهبر آن با نصب سردوشهای کاهنده آب میتوان تا ۷۵ درصد مصرف آب را کاهش داد.
محمدی با بیان اینکه در حال حاضر ۴۰ روستای این استان با تانکر آبرسانی سیار میشود، خاطرنشان کرد: از آنجاکه در اطراف این روستاها دسترسی به آب پایدار وجود ندارد به ناچار با تانکر آبرسانی میشود.
به گزارش ایرنا، شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری به ۴۰ شهر و ۶۱۲ روستا با جمعیت ۹۶۷ هزار و ۲۷۴ نفر خدماترسانی میکند.
نظر شما